Quantcast

Valiutos keitimo lyderis „Valiuta24.lt“ – jau ir Kauno „Megoje“

  • Teksto dydis:

Valiutos keitykla „Valiuta24.lt“ – puikiai rinkai žinomas vardas, tad toliau plečia savo veiklą. Gegužės 2-ąją PLC „Mega“ (Islandijos pl. 32) atidarytas jau septintasis šalyje „Valiuta24.lt“ valiutos keitimo punktas. Patogiausiai šią valiutos keityklą pasiekti pro „Senukų“ įėjimą.

Valiutos keitykla „Valiuta24.lt“ – puikiai rinkai žinomas vardas, tad toliau plečia savo veiklą. Gegužės 2-ąją PLC „Mega“ (Islandijos pl. 32) atidarytas jau septintasis šalyje „Valiuta24.lt“ valiutos keitimo punktas. Patogiausiai šią valiutos keityklą pasiekti pro „Senukų“ įėjimą.

Naujos vietos

Visai neseniai „Valiuta24.lt“ atšventė šeštąjį gimtadienį ir ta proga Vilniuje atidarė šeštąjį „Valiuta24.lt“ skyrių Lietuvoje. Dabar septintoji keitykla klientų laukia „Megoje“, tad kiekvienas gali atrasti jam patogiausią vietą pakeisti valiutą.

„Džiugu, kad daug iššūkių, kantrybės ir atsakomybės reikalaujantis darbas yra pastebėtas. Vienas iš svarbiausių įvertinimų – sparčiai didėjantis klientų ratas, kuris tik patvirtina, kad per visus šiuos metus „Valiuta24.lt“ tapo patikimu paslaugų teikėju savo klientams“, – apie plėtrą ir užtarnautą pasitikėjimą kalbėjo „Valiuta24.lt“ direktorius Mindaugas Ryckis.

Galimybė fiksuoti kursą

Jis pakvietė susipažinti su nauju keityklos interneto puslapiu www.valiuta24.lt. Čia klientai turi galimybę užfiksuoti valiutos keitimo kursą 24 valandoms. Per šį laiką kursas klientui nebus keičiamas ir atvykęs į pasirinktą skyrių klientas galės pasikeisti pinigus.

„Jei klientas stebi valiutos kursą ir tam tikru momentu jis pasidaro priimtinas, klientas kursą gali fiksuoti ir per 24 valandas ramiai atvykti į „Valiuta24.lt“ skyrių ir pasikeisti norimą pinigų sumą. Ši paslauga leidžia klientams gauti geriausią valiutos keitimo santykį“, – nurodė M. Ryckis.

„Valiuta24.lt“ sukūrė ir geriausio kurso garantijos programą, kuri pinigų keitimo paslaugą padaro dar patrauklesnę ir kuria pasitikėjimą klientais. „Jei klientas rado kitoje keitykloje geresnį grynųjų pinigų kursą, nei yra pas mus, tokia informacija patikrinama ir mes pageriname valiutos kursą, kad klientas turėtų didesnę naudą“, – teigė „Valiuta24.lt“ direktorius.

Ši paslauga leidžia klientams gauti geriausią valiutos keitimo santykį.

Siekiant dar geresnės aptarnavimo kokybės keičiant didesnes pinigų sumas ir norint gauti palankiausią kursą, visada galima susisiekti su „Valiuta24.lt“ vadybininkais Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje ir susitarti dėl asmeninio susitarimo. Taip keitykla gali paruošti reikiamos valiutos sumą ir sutaupyti kliento laiką.

Valiuta24.lt“ punktai keičia daugiau nei 50 pasaulio valiutų. Įvairiausių nominalų – nuo stambių iki pačių smulkiausių. Be apribojimų keičiamos vadinamosios bazinės valiutos (JAV doleriai, Anglijos svarai, eurai, zlotai, kt.) ir egzotinės valiutos, kurių dažniausiai prireikia vykstantiems atostogauti. Rečiau pasitaikančią valiutą keitykloje taip pat patariama rezervuoti iš anksto.

Defektuotos valiutos keitimas

„Valiuta24.lt“ punktuose keičiamos iš apyvartos išimtos ir Lietuvoje jau nebesuperkamos valiutos, kurias surenka užsienio šalių centriniai bankai. Tai iš apyvartos išimti Anglijos svarai, Norvegijos kronos, Škotijos svarai, Danijos kronos ir kt.

„Superkame ir defektuotus pinigus. Defektuotais bankai laiko vos įplėštus banknotus – jei įplyšimas bus bent 1 cm ilgio, jo jau neims. Mes tokius priimame be jokių problemų. Pasitaiko stipriau defektuotų, tada juos vertiname ir su klientu tariamės dėl pakeitimo sąlygų“, – paaiškino „Valiuta24.lt“ direktorius.

„Valiuta24.lt“ nuolatiniams klientams netaiko komisinio mokesčio – keitimo kursas jiems yra itin palankus. Esame lankstūs, siekiame maksimaliai įgyvendinti klientų lūkesčius ir tapti patikimiausiu paslaugų teikėju“, – pabrėžė specialistas. Planuojame plėstis toliau ir jau netrukus atsidarysime skyrius kitose populiariose prekybos vietose.

Papildoma informacija apie valiutų kursus, šios srities naujienas ir visas keityklos „Valiuta24.lt“ siūlomas paslaugas pateikiama tinklalapyje www.valiuta24.lt.

„Valiuta24.lt“ skyrius galima rasti:

PC „Rimi Mylia“ skyrius

Kedrų g. 4, Vilnius

I–VII 9–21 val.

PC „Rimi Šiaurės miestelis“ skyrius

Žirmūnų g. 64, Vilnius

I–VII 9–21 val.

PC Karoliniškių „Maxima XX“ skyrius

Sausio 13-osios g. 2-1, Vilnius

I–VII 9–21 val.

Kauno autobusų stoties skyrius

Vytauto pr. 24, Kaunas

I–VII 8–20 val.

PC „Mega“ skyrius

Islandijos pl. 32, Kaunas (įėjimas iš PC „Senukai" pusės)

I–VII 9–21 val.

PC „River Mall“ skyrius

Jonavos g. 60, Kaunas

I–VII 9–21 val.

PC „Big“ skyrius

Taikos pr. 141, Klaipėda

I–VII 9–21 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Nevykus reklama. Mano banke kursas visais 3% geresnis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių