Quantcast

I. Degutienė: jaunoji konservatorių karta neranda bendros kalbos su žmonėmis

  • Teksto dydis:

Buvusi Seimo pirmininkė, ilgametė konservatorė Irena Degutienė sukritikavo jaunesniuosius konservatorius dėl negebėjimo rasti bendros kalbos.

„Aš visą laiką galvojau, kad atėjo kita karta, jinai turės kitokį braižą politikoje ir kitokį santykį su žmonėmis. Deja, ir mūsų jaunųjų kolegų laikysena <...> iš šono kartais atrodo arogantiška. Taip, jie intelektualūs, taip, jie Lietuvos patriotai“, – LRT televizijai teigė I. Degutienė.

Jos teigimu, kartais politikas turi rasti kalbą su žmonėmis, kurie gyvena regione ar kaime.

„Kad jis tave suprastų. O dabar man susidaro įspūdis, kad kartais žmonės net nesupranta, ką mano kolegos nori pasakyti, nes gal per aukštas lygis arba per daug taip moksliškai, tarkim, kalba“, – teigė ji.

ELTA primena, kad Ketvirtadienį ilgametei parlamentarei, buvusiai Seimo pirmininkei 2008–2012 metų kadencijoje I. Degutienei ir įteiktas Seimo apdovanojimas – Aleksandro Stulginskio žvaigždė, kuria siekiama įvertinti Lietuvos ir užsienio fizinių ir juridinių asmenų laimėjimus bei indėlį, puoselėjant parlamentarizmo, demokratijos ir valstybingumo idėjas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Uzlsaptinti 75metams

Uzlsaptinti 75metams portretas
Puikiai darbuojasi

Anonimas

Anonimas portretas
Skesta VAGIU laivas ! VALIO !!!!!

DEGUTIENE,--nenustebkite , juk senieji KONSERVAI yra

DEGUTIENE,--nenustebkite , juk senieji KONSERVAI yra portretas
komunistai -KGB-tai,, kurie 34 metus alina Lietuvą, o jaunieji KONSERVŲ palikuotys t a p o EUROPIEČIAI , kurių vertybių Lietuvos žmonės nesuvokia;- jie moka tik imti, bet ne kurti.---Tad įvairaus plauko KONSERVAI Lietuvą d a m u š, o kad to neatsitiktų--kuo greičiau būtina KONSERVUS pašalinti nuo VALSTYBĖS vairo.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių