Quantcast

Kodėl toleruojame chuliganus?

Džiaugiamės pavasariu ir artėjančia vasara. Tačiau mūsų džiaugsmą temdo pusgalvių elgesys.

Jau kelis kartus matėme nuo Tauralaukio pusės motociklu atriaumojantį gaidelį. Ne tik matėme, bet ir daugsyk girdėjome jo motociklo duslintuvų griausmą ir, lyg to būtų maža, nuolat „šaudantį“ variklį. Gal karbiuratorius specialiai išreguliuotas taip, kad žmonėms varytų infarktą ar dar kas nors padaryta?

Aišku tik viena, šitokį triukšmo chuliganą reikėtų stipriai bausti. Nors gyvename tolokai nuo Kretingos gatvės ir Tauralaukio tilto, bet šitas kraupus garsas traumuoja ir mus. Ypač vakare. Negaliu net įsivaizduoti, ką patiria žmonės, gyvenantys prie pat gatvės.

Problema ne tik tokio plauko sadistai, bet ir tie, kurie važinėja leisdami tokius „bumčikus“, kad net asfaltas raitojasi. Jeigu šitie esą muzikos mėgėjai yra priekurčiai, tada kyla klausimas – kaip jie gavo vairuotojo pažymėjimą? Juk negirdintiems, kaip ir nematantiems, jie neišduodami. Civilizuotame pasaulyje už tokį triukšmą yra baudžiama. O pas mus, panašu, niekam nerūpi. Kodėl? Kodėl toleruojame chuliganus, neleidžiančius mums normaliai gyventi?



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam to na

tam to na portretas
tai jus jei jums nepatinka miesto gyvenimas varykit i miskus ir ten nusieme beretes bezdekit kiek norit.o jauniems reikia vejo reikia kaifo kol yra jauni.pavyduoliai tik sedi prie langu ir pamate vaziuojant moca ar masina su muzika iskart skundzia.kada isgybvendinsim skundikus ir gyvensim laisvai kaip to norim.

To na

To na portretas
Na juk ne visiems mūsų Lt patinka prasmirdę viskį vyrai dar ir gluši dėl močo riaumojimo. Bet kiekvienas kuriam patinka gali irgi moča nusipirkti ir važiuoti su jais iki miško

na

na portretas
o kodel jus kazkokie norit dziaugtis pavasariu ir vasara o kitiems ne ,kaifas yra pralekt su mocu silta vakara,garsiai pasiklausyt muzikos automobily.kodel lietuviai tokie pavydus,zmones dziaugiasi gyvenimu o tie tyliai sedi bezdedami ir raso skundus.man tai patinka kai vakare pravaro su mocu puolu i balkona paziureti ir man jie netrukdo tegu zmones dziaugiasi gyvenimu,o ne tyliai bezda....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių