Quantcast

Užderėjo pirmosios braškės: kokia jų kaina?

Grįžti į straipsnį

Problema ne kada

Problema ne kada portretas
Problema kaip !! Nepilnai prinokęs vaisius turi daug neperdirbtu, augalams naudingu, bet žmogui nenaudingu, net ir kenksmingu, cheminiu elementu kurie yra augalu maistas. Fotosintezes pagalba vyksta jų "perdirbimas". Bet kai vaisius nuskinamas "žalias" visos tos medžiagos lieka neperdirbtos. Pvz.: nitratas (nekenksmingas) kuris žmogaus organizme i nitritus (labai ... !!!) Vizualiai pastebėti tai kartais galima. Pvz pomidorai, arbūzai ... kuo daugiau baltu "siūlų" tuo didesne koncentracija neperdirbtu elementu ...

Cha cha

Cha cha portretas
Ne pagal gamtą ir sezoną " užderėjusios" uogos ir daržovės yra tik nuodų bomba .Užderės tada kai saulėje prinoks lauke .Zombiams plastmasinis maistas ..

Hmm

Hmm portretas
Dėl manęs gali ir nebūti tu braškių.Mano pagrindinė uoga silauoges.

MELAGIAI

MELAGIAI portretas
Stai ka reiskia ISSILAVINIMAS . Sauletu dienu kiekis VISAI beveik neturi itakos uogu saldumui !!! Jei vasara bus sauleta, o dregmes truks - uogos bus RUGSCIOS !!!

lauksiu

lauksiu portretas
tikru braskiu,uzaugusiu lauke, o kas megsta tai graikisku,kvapniu seniai yra,o sitos visai nedomina

Graikiškos braškės augo Graikijoje

Graikiškos braškės augo Graikijoje portretas
Ten jos daug anksčiau prinoksta ir mažiau kainuoja užauginti ir nuskinti, todėl ir pigesnės net ir vežant dideliais atstumais. 8 eurai kilogramas už pačias pirmas braškes nėr brangu. Kas nenori tiek mokėti, valgykit citrusinius vaisius ar kopūstus kol braškės atpigs. Niekas dar nemirė braškių nepavalgęs.

pardavęs inkstą

pardavęs inkstą portretas
eisiu nusipirkti braškių

Patirtis

Patirtis portretas
Brazke - pigesne uz namini alu!

Manau

Manau portretas
Kaina tokia pati kaip pernai? Netikiu. Ras pretekstą pabranginti.

šiaip

šiaip portretas
yra braškės auginamos SAU ir auginamos PARDAVIMUI, šitos, kad ir ką jie čia suoktų - auginamos pardavimui, tai gali prasiskėst kojas ir susikišt jas į rudąją, jei jas pardavinės daugiau nei po 4eu

graikiškas prieš mėnesį

graikiškas prieš mėnesį portretas
urmo bazėj po 3,5 jievro. O iš graikijos atvežimas gal pusė kainos. Lietuviškos tikrai niekuo ne geresnės . O po 8 - tai verčiau mėlynių kibirą nusipirksiu.

Anonimas

Anonimas portretas
trašos pabrango per pus čia nuo praeitu metu ,tai braškės irgi tiek pabrangs.

tik nepasikuklinkite su braskiu kaina

tik nepasikuklinkite su braskiu kaina portretas
o dar prie sitos kainos gerai kad sugebetumete pirkejams parodyti visus dokumentus apie uoguose esanciu trestu medziagu sudeti.

Galerijos

Daugiau straipsnių