Quantcast

Astrologinė prognozė kovo 19–25 dienoms

 
AVINAS
 
Savaitgalis žada malonių įspūdžių, pramogų. Vis dėlto žmonės, kuriems esate neabejingi, ir vaikai gali jus vedžioti už nosies, žadinti tuščias iliuzijas. Kad ir kaip būtų, verta būti geriems, padėti silpnesniesiems, atjausti. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio, kai ypač jausis mėnulio užtemimo poveikis, nesitikėkite atsipalaidavimo. Neraminti gali situacija darbe arba sutrikusi sveikata, pašliję santykiai. Galite prisigalvoti nebūtų dalykų, pavyduliauti, jausti priešiškumą. Venkite bet kokios rizikos, nesielkite impulsyviai.
 
JAUTIS
 
Savaitgalį smagiausia bus su šeima, artimiausiais draugais. Galbūt net nesinorės kur nors eiti iš namų ir džiaugsitės, jei geras svečias pats pas jus užsuks. Nuo pirmadienio degsite noru parodyti, ką sugebate tiek profesinėje veikloje, tiek sporto, kūrybos ar meilės srityje. Galite suintriguoti priešingos lyties atstovą. Tik nežaiskite kitų žmonių jausmais, mokėkite atsispirti abejotinoms pagundoms. Kontroliuokite savo vaikus, kas šie neprikrėstų eibių. Pasirūpinkite savo, artimų žmonių ir naminių gyvūnų sveikata, higiena, nes ši sritis bus gana opi. Venkite saviapgaulės, abejotinų aferų.
 
DVYNIAI
 
Savaitgalio dienomis noriai bendrausite, viskuo domėsitės. Galite gauti informacijos, kurios ilgai ieškojote ar laukėte. Jeigu reikia pasiruošti viešą kalbą, ką nors išversti, parašyti, išmokti, tai jums turėtų pavykti kuo puikiausiai. Kitą savaitę turbūt neišvengsite nemalonių pokalbių, kritikos. Visur remkitės sveiku protu. Domins su vaikais, kūryba, sportu, scena susiję projektai. Kai kas bus susiję su nemaža rizika. Galite patirti gundymų arba atsidurti dviprasmiškoje situacijoje. Arba nerimausite dėl vaikų, kurie veršis pramogauti ir pavojingai elgtis, nepaisydami jūsų nepasitenkinimo.
 
VĖŽYS
 
Savaitgalis turėtų būtu gana ramus, malonus. Labiausiai patiks skaniai valgyti, naršyti internete, bendrauti su toli nuo jūsų esančiais žmonėmis, kurie jus domina, skaityti intriguojamas knygas ir pan. Kitą savaitę galite nekaip jaustis dėl mėnulio užtemimo poveikio. Susitikimai, interviu ar gauta informacija gali sukelti daug minčių ir abejonių. Galite leptelėti ką nors nederamo ir tuo pakenkti sau arba kitiems. Aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis ar asmeninėmis savybėmis. Spręsdami bet kokius reikalus, derybose galvokite apie abipusių interesų patenkinimą, elkitės garbingai.
 
LIŪTAS
 
Savaitgalį būsite jausmingi, emocingi. Domins meilė, erotika, pavasariu dvelkiantys užsiėmimai ir pirkiniai. Galite kažką sužavėti savo psichologiniu įžvalgumu. Nuo pirmadienio tikėtini įvykiai, sprendimai, susiję su nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu, prekyba. Vertėtų peržvelgti naujausią informaciją, reklamą. Savaitės viduryje ypač jauskitės atsakingi už tai, ką diegiate, reklamuojate, komentuojate ir kalbate – galite leptelėti tai, ko nederėtų. Planuota išvyka, susitikimas gali neįvykti arba tiesiog bus pakeista data, vieta. Būtinas ypatingas atsargumas prie vairo, kelionėse.
 
MERGELĖ
 
Savaitgalį rekomenduojamas ramus atsipalaidavimas, be šurmulio, skubėjimo, persitempimų. Ilsėkitės, mėgaukitės meile, gerais filmais, knygomis, leiskite sau ir savo antrajai pusei patinginiauti, pasvajoti. Kitą savaitę tikriausiai neišvengsite konkurencinės kovos, sudirgusių emocijų. Labiausiai iš pusiausvyros ves kitų žmonių nepritarimas jūsų nuomonei ar norams. Verslo, turtiniuose reikaluose reikalingas ypatingas budrumas. Netikėkite lengvo pasipelnymo galimybe. Jūsų ar partnerio finansinės aferos gali daug kainuoti, tad galvokite, ką darote, ką žadate.
 
SVARSTYKLĖS
 
Savaitgalį savo draugus, pažįstamus galite nustebinti atnaujintu įvaizdžiu, pakeistu gyvenimo būdu, mityba ar kt. Arba paseksite kažkieno pavyzdžiu ir įdomiai keisitės. Kitą savaitę būsite jautrūs, kamuojami abejonių. Galbūt nuolat jausite, kad kažkas keista vyksta jums už nugaros, arba baiminsitės, kad į viešumą gali iškilti kažkokios paslaptys, nelegalūs darbeliai. Sunku bus įžvelgti pastangų prasmę, toleruoti kitokią nuomonę ir paprasčiausiai nejaučiant dirglumo sutilpti vienoje erdvėje su kitais. Labiau tiktų užimti stebėtojo poziciją, nei aktyviai reikštis. Saugokitės traumų.
 
SKORPIONAS
 
Savaitgalį būsite nusiteikę padirbėti ar pasireikšti politikos srityje, kaip nors viešintis, kuo nors pasižymėti. Arba galbūt puikiai pasirodysite scenoje, sulauksite publikos aplodismentų, gerbėjų dėmesio. Nuo pirmadienio nusimato renginiai, pristatymai, kur gausiai pasisemsite įspūdžių ir informacijos. Dėl lengvabūdiško poelgio galite pakliūti į keblią situaciją. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, nes jis tikrai neišspręs jūsų vidinių problemų. Gali pakenkti ir vaistai, neįprastos psichinės praktikos, netradicinis gydymo būdas arba tradicinis, bet netinkamai parinktas. Pasisaugokite sukčių.
 
ŠAULYS
 
Savaitgalį turėtumėte praleisti turiningai, įdomiai. Galbūt kur nors tolokai vyksite ar sulauksite svečių. Arba produktyviai pasimokysite, rasite norimą informaciją internete ar kt. Kitą savaitę privalote sutvarkyti būtiniausius reikalus, kad ir kaip nesinorėtų. Situacija reikalauja konkretumo, įsipareigojimo, todėl venkite paviršutiniško išsiblaškymo. Verčiau nesistenkite susigrąžinti to, kas prarasta, venkite konfliktuoti su kolegomis. Iš pokalbių su pažįstamais žmonėmis galite sužinoti tai, kas anksčiau praslydo pro ausis. Galite patirti spontanišką nuotykį. Labiau prižiūrėkite vaikus.
 
OŽIARAGIS
 
Savaitgalį gali kilti noras iš pagrindų tvarkytis arba išlaidauti ir pirkiniais džiuginti artimus žmones. Regis, jūsų dėmesiu ir pastangomis išties nebus nusivilta. Kitą savaitę į savo ir kitų moralę, tikslus, tolerancijos lygį jums gali tekti pažvelgti nauju aspektu. Bus rūpesčių, jei turite planų išvykti į užsienį arba reikia laikyti egzaminą, teikti ataskaitą, bylinėtis. Norėsis suspėti nuveikti daugybę darbų, tačiau trukdys smulkūs nesusipratimai, nenumatytos kliūtys. Ne savo valia galite kažko laiku neatlikti, pavėluoti, įsivelti į intrigas ar kt. Venkite aferų, saugokite piniginę, dokumentus.
 
VANDENIS
 
Savaitgalį kuo daugiau dėmesio skirkite gyvenimo partneriui, šeimos nariams, puoselėkite šeimos židinį. Visų pirma nuo jūsų išradingumo, šiltumo priklausys kitų elgesys ir bendra nuotaika. Nuo pirmadienio pora dienų negailėdami pastangų ir laiko tvarkykite buitį, kuopkite šiukšles iš visų kampų, nes pats metas apsivalyti. Nuo savaitės vidurio gali atsirasti rūpesčių, susijusių su kelione, egzaminu, renginio organizavimu ar pan. Elgiantis neetiškai, neteisingai, lengva patiems apsigauti, išprovokuoti neplanuotus posūkius ir nelengvas problemas. Būkite atsargūs prie vairo.
 
ŽUVYS
 
Savaitgalį būsite kupini atjautos, intuicijos, meninio įkvėpimo. Veikiausiai tokie jausmai gražiai nuspalvins tą veiklą, kurios imsitės. Svarbu nepasiduoti svaigalų, kvaišalų traukai. Kitą savaitę iš jūsų gali būti pareikalauta atsakomybės, pasiaiškinimų, atsiskaitymo už kažkokius poelgius ar pan. Kategoriškų pareiškimų, skubotų išvadų verčiau venkite, nes bus nesmagu, kai vėliau teks keisti nuomonę ar mokėti baudą. Šiuo metu tikriausiai bus išbandytos jūsų galimybės, tiek psichologinės, tiek kitos. Nesėkminga gali pasirodyti kažkokia investicija, ekonominis, finansinis manevras.
 

Šiame straipsnyje: horoskopaiastrologijaprognozės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Visiskos nesamones!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 24 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 24 d.)

    AVINAS. Šiandien būkite atidesni su svetimomis vertybėmis ir dokumentais, jų nesugadinkite. Venkite aplaidumo, jeigu teks ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą, tekstą ir pan. Vadovaukitės teisingumo nuostata. JAUTIS. Jeigu turite galimyb...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 23 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 23 d.)

    AVINAS. Jeigu nebuvote sutvarkę finansinių reikalų, grąžinę skolų, nesistebėkite, kad užgrius rūpesčiai, išlaidos. Vakare galite pasielgti neįprastai, rizikingai – galbūt leisitės į avantiūrą. JAUTIS. Aplinkiniams darysite prie&s...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 20 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 20 d.)

    AVINAS. Tikriausiai mėginsite keisti išvaizdą, stilių ir jums pavyks. Kita vertus, tykos traumos, infekcijos, todėl pasisaugokite ir laikykitės higienos taisyklių, venkite nesveiko, nešviežio maisto. Neerzinkite gyvūnų. JAUTIS. Būsite ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 19 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 19 d.)

    AVINAS. Aktualiausi bus sveikatos, grožio, augintinių ir namų komforto klausimai. Galite gauti džiugią žinią, sulaukti komplimentų, dovanų, meilės prisipažinimo ar pan. JAUTIS. Nuo pat ryto galvosite apie pramogas, pasimatymus ir pan. Regis, daug d...

  • Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.
    Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d.

    Ką žada žvaigždės? ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 18 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 18 d.)

    AVINAS. Gali kilti ūpas įgyvendinti drąsias idėjas, išbandyti save scenoje, sporte ar paskatinti tam vaikus. Regis, nevengsite naujų pažinčių, nuotykių. Galbūt įsigysite augintinį – šunį, katę ar kt. JAUTIS. Iki vakaro jums l...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 17 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 17 d.)

    AVINAS. Norėsis lengviau atsikvėpti ir pasilinksminti. Jus prisimins seni draugai, gerbėjai arba jūs patys jiems save priminsite. Puikiai suksitės, jeigu užsiimate pramogų verslu, kūryba ar esate gastrolėse. JAUTIS. Būsite nusiteikę iš petie...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 16 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 16 d.)

    AVINAS. Būsite nusiteikę rizikuoti. Galbūt sulauksite sėkmės. Galima netikėta staigmena, dovana. Derėtų pasisaugoti finansinių sukčių. JAUTIS. Nesibaigianti rūpesčių virtinė neleis jums atsipalaiduoti. Po nelengvų svarstymų galite priimti net...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 13 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 13 d.)

    AVINAS. Daug bendrausite, juokausite, flirtuosite. Galite susitarti dėl trokštamo pasimatymo, kelionės ar pan. Visgi svarbu neprarasti savitvardos su žmonėmis, nes situacija bus nestabili. Vakaras palankesnis ramiam buvimui namuose nei nuotykiams. ...

  • Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų <span style=color:red;>(balandžio 12 d.)</span>
    Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (balandžio 12 d.)

    AVINAS. Regis, teks pabėgioti, jei norėsite suspėti nuveikti suplanuotus darbus. O jų išties nestigs. Tikėtina reikšminga informacija, kuri neramins. Venkite rizikos kelyje, neviršykite greičio. JAUTIS. Regis, sieksite susikurti tvi...

Daugiau straipsnių