Quantcast

Netikėta: prie didžėjaus pulto – kunigas

  • Teksto dydis:

Tikėjimą gali sustiprinti ne tik Biblijos skaitymai, bet ir technomuzika. Tuo tiki prie didžėjaus pulto stojęs kunigas. Dievo tarnas per Pasaulio jaunimo dienas, kurios ką tik praūžė Lisabonoje, tikėjimo šviesą bandė sustiprinti naktinių klubų ritmu, praneša LNK.

Šis kunigas koncertavo 1,5 mln. jaunųjų maldininkų auditorijai.

„Tikslas – visuomet būti su jaunimu, suteikti jiems džiaugsmo, tikėjimo ir dvasingumo. Būtent per muziką bandau kalbėti jaunuolių kalba, niekada negalvojau „didžėjausiu, kad tik įtraukčiau juos į bažnyčią“, ne, tai ateina savaime“, – sakė kunigas Guilherme‘as.

Tikslas – visuomet būti su jaunimu, suteikti jiems džiaugsmo, tikėjimo ir dvasingumo.

Ir auštant auditoriją budino technoritmai. Kunigas didžėjus sako, miegai dingsta, kai jis prie pulto.

„Jis ramus ir visada pasiruošęs. Žinome, darbą atliks puikiai, o svarbiausia – visiems dovanos elektroninę muziką. Skaičiuojama, susirinko 1,5 mln. žmonių“, – apie dvasinio tėvo pasirodymus pasakojo kolega didžėjus Jose Oleiro.

„Jei nejaučiu, negaliu to perteikti ir kitiems, ir jei dar nerimaučiau dėl publikos, kas klausys – jausčiau spaudimą. O kam to reikia? Tiesiog mėgaukitės muzika ir ji kalbės pati“, – apie pašaukimą didžėjauti pasakojo kunigas.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Tėvas Guilherme‘as savo gyvenimo neįsivaizduoja be muzikos. Prasidėjo viskas nuo elektroninės, o per pandemiją staiga perėjo prie techno. „Per pandemiją viskas sustojo. Uždarytas namuose, pradėjau organizuoti tiesiogines transliacijas, groti tai, ko niekada nebuvau grojęs – abra house, techno house ir pan. Publika man sakė: „Tėve, pamiršk tai ir sugrok techno.“ Jie mane drąsino. Techno atrodė pašėlusi idėja.“

Pasibaigus jaunųjų katalikų renginiui Portugalijoje, popiežius Pranciškus paskelbė: kitos Pasaulio jaunimo dienos vyks 2027 m. jau Azijoje. Rengs Pietų Korėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kuo toliau tuo kvailiau

Kuo toliau tuo kvailiau portretas
Turi daug laisvo laiko jei nesamonem uzsimineja.

kas darosi su žymėjimu -patiktukais ?

kas darosi su žymėjimu -patiktukais ? portretas
Visi alei vieno -26 , ir ką reiškia tas minusas prie teigiamo komentaro ???? Kas per naujovė ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Davatka

Davatka portretas
labai norėčiau pmatyti kunigą, dirbantį gatvių remonto darbus
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių