Quantcast

Už nosį – 500 dolerių

Grupė įpykusių švedų iš Malmės aukcione nutarė parduoti tris futbolininko Zlatano Ibrahimovićiaus statulos nosies kopijas. Tai esą tam tikras sportininko gerbėjų protestas, nes jie nusivylę, kad jų dievaitis pasirinko pinigus, o ne meilę savo gimtajam miestui ir savo futbolo klubui.

Prieš trejus metus gerbėjų dievinamas futbolininkas solidžiai investavo į priešininkų Stokholmo futbolo klubą "Hammarby", tuo labai supykdydamas savo gerbėjus Malmėje.

Malmės futbolo gerbėjai tokiu sportininko elgesiu esą nusivylė ir teigė, kad Z.Ibrahimovićius "yra kvailys, pasirinkęs pinigus, o ne meilę savo gimtajam miestui ir futbolo klubui", todėl jie ir nusprendė aukcione parduoti tris Z.Ibrahimovićiaus statulos nosies kopijas.

"Šia iniciatyva norime atkreipti dėmesį į Švedijos ir tarptautinio futbolo problemas", – rašoma gerbėjų pranešime.

Originali statulos nosis buvo nupjauta dar per prieškalėdinį išpuolį, įvykusį 2019-aisiais, o 2020-ųjų sausį kažkur dingo ir statulos pėdos, dėl to ji nugriuvo.

Viena netikra nosis jau išstatyta aukcione internete. Už ją buvo pasiūlyta per 500 dolerių.

Prieš daugiau nei trejus metus 1 100 svarų sveriantis bronzinis meno kūrinys iškilo prie stadiono Malmėje, Z.Ibrahimovićiaus vaikystės mieste.

Iškart po to sportininkas socialiniame tinkle pasidalijo savo įžvalgomis.

"Kai atvykstate į Niujorką, išvystate Laisvės statulą, o kai atvažiuojate į Švediją, regite Zlatano statulą", – kuklumu nepasižymėjo futbolininkas.

Z.Ibrahimovićius iš viso yra sužaidęs 47 rungtynes ir įmušęs 18 įvarčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Futbolistas

Futbolistas portretas
Kažkaip tai kukliai varžybų sužaidęs... Ir įvarčių ne kažką... čia per mėnesį, sezoną ar per visą karjerą?

...

... portretas
o zlp ar nenupjovė
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių