Quantcast

Į miestą žengia didžiausias gatvės kultūros festivalis

  • Teksto dydis:

Jau ne pirmus metus Kauną drebinantys „Naktinis krepšinis“ bei „Live from Kaunas streets“ šiemet susijungia į vieną grandiozinį projektą ir gegužės 15-osios naktį žada palikti švytintį pėdsaką Lietuvos gatvės kultūros istorijoje.

Po itin sėkmingų metų, kuomet abu renginiai garsiai nuaidėjo per visą Lietuvą, organizatoriai nusprendė sugrįžti į daugiau nei tris tūkstančius žiūrovų sulaukusio „Naktinio krepšinio“ vietą – prekybos miestelį „Urmas“. Tiesa, šįkart festivalio plotą nuspręsta padidinti dvigubai. Renginys, kaip ir ankstesnieji, turės dieninę ir vakarinę dalis.

Dieną moksleiviai žais 3x3 krepšino turnyre, nutrūktgalviški hiphopo šokėjai rungsis tarpusavyje, akių atplėšti neleis graffičių meistrai, stebinantys dar nematytais projektais ir puošiantys Kauno gatvėmis važinėsiantį autobusą. Kiekviename žingsnyje rasite netikėčiausių žaidimų, pramogų, o nuvargusiuosius organizatoriai kvies užkąsti ir pailsėti. Vėliau lankytojų laukia nemokamas koncertas su žinomiausiais Lietuvos atlikėjais, kraują stingdantis 18-26 metų jaunuolių gatvės krepšinio turnyras ir viena trankiausių naktų šiais metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių