Quantcast

„Kauno dienos“ studijoje – D. Žalimas: pavojaus akivaizdoje pasigendu lyderių

  • Teksto dydis:

Buvęs Konstitucinio Teismo pirmininkas, Vytauto Didžiojo universiteto Teisės fakulteto dekanas prof. dr. Dainius Žalimas neseniai grįžo iš Ukrainos. Į karo niokojamą šalį jis pats nuvairavo visureigį, skirtą kariams.

Kelis automobilius teisės profesorius su kolegomis nupirko už surinktą paramą. „Ukraina kaunasi ir už mūsų laisvę“, – paprastai savo poelgį paaiškina kandidatu į prezidentus jau tituluojamas D. Žalimas, nors jis pats dar nėra patvirtinęs savo sprendimo.

O ką darome mes, kad išsaugotume savo laisvę? Susivienijame bendram tikslui ar klausomės nesibaigiančių rietenų Seime? Esame informuojami apie išaiškintus Kremliaus parankinius ar mintame pažadais, kad situacija kontroliuojama? Stebime aktyvius veiksmus stiprinant valstybės sieną ar užmiegame su NATO pažadu apginti Lietuvą? Apie tai su D. Žalimu kalbamės „Kauno dienos“ studijoje.

Pokalbyje taip pat apžvelgsime įstatymų projektus dėl Civilinės sąjungos, Stambulo konvencijos, mažo kiekio psichoaktyviųjų medžiagų dekriminalizavimo ir kitus visuomenę skaldančius klausimus.

 

 


Šiame straipsnyje: Dainius Žalimaskaras UkrainojekarasKauno dienos studija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių