Quantcast

Klausimo apie galimą seksualinį priekabiavimą sulaukęs KTU gimnazijos mokytojas: juokaujat?

Kauno technologijos universiteto (KTU) gimnazija pradėjo vidinį tyrimą dėl vieno savo mokytojų – Leono Narkevičiaus – šiurkštaus darbo tvarkos pažeidimo, jis nušalintas nuo pareigų.

„Dėl vieno KTU gimnazijos mokytojo galimo šiurkštaus darbo drausmės pažeidimo pradėtas vidinis tyrimas. Kol jis vyksta, mokytojas yra laikinai nušalintas nuo pareigų. Kai tik turėsime daugiau informacijos ir galėsime pasidalinti, būtinai ja pasidalinsime“, – portalui kauno.diena.lt teigė KTU atstovas žiniasklaidai Mantas Lapinskas.

Jis pridūrė, kad pedagogas nušalintas iš karto, kai tik buvo gauta informacija apie galimą jo nederamą elgesį.

LRT portalas nurodo neseniai sulaukęs skundo, kuriame teigiama, kad minimas mokytojas galimai priekabiavo prie mokinių – kvietėsi jas į kavinę, kalbėjo apie seksą, dalijosi savo patirtimi, ragino mokines išsipasakoti.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su matematikos mokytoju L.Narkevičiumi. Šis patvirtino, kad yra nušalintas nuo pareigų, tačiau teigė jokio paaiškinimo, dėl ko taip yra, negavęs.

„Aš nežinau dėl ko, negavau nieko oficialaus. Šiuo metu vyksta, kaip jie vadina, tyrimas. Ir aš neturiu, ką komentuoti“, – portalui kauno.diena.lt sakė pedagogas.

Paprašius pakomentuoti teiginį dėl galimo seksualinio priekabiavimo prie mokinių, L.Narkevičius teigė negalintis pasakyti nieko konkretaus.

„Aš nesu gavęs jokio rašto“, – vis tą patį kartojo mokytojas.

Į klausimą, ar seksualiai priekabiavo prie mokinių, pedagogas atsakė trumpai: „Juokaujat?“

Mokytojas ekspertas L. Narkevičius taip pat yra gabiems mokiniams skirtos Nacionalinės moksleivių akademijos direktorius ir matematikos sekcijos vadovas.

Gimnazistų jis ne kartą išrinktas geriausiu metų mokytoju. Išugdė daug jaunųjų matematikų. 2004 m. jam skirta Mstislavo Rostropovičiaus premija už tai, kad per kelerius metus net 26 kartus jo mokiniai tapo respublikinių matematikos olimpiadų prizininkais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

madinga kaltinti nebūtais dalykais

madinga kaltinti nebūtais dalykais portretas
Gerai, kad Pocių neapkaltio gėlių pardavėja Bilotaitė seksualiniu priekabiavimu :)

Iju

Iju portretas
Šlykštus susidorojimas su žmogumi. Toliau siekiama įbauginti liaudį!

Jo

Jo portretas
Kiek atsime name gerbiamas Burgis juo labai pasitikejo, gerbe. O paskui jo nuomone pasikeite i neigiama puse. Lieka klausimas_ kodel?
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių