Quantcast

Po investicijų – neatpažįstamai pasikeitęs „Cinamon“ veidas

  • Teksto dydis:

Kauno kino centrą „Cinamon“ valdanti bendrovė „Cinamon Holding OU" į rekonstrukciją investavo 150 tūkst. eurų. Tikimasi, kad po rekonstrukcijos darbų atsinaujinęs „Cinamon“ taps vienu tinkamiausių Lietuvos kino centrų šeimoms. 

„Du mėnesius vykę rekonstrukcijos darbai neatpažįstamai pakeitė kino centro erdves – poilsio, užkandžių, bilietų pardavimo zonas. Atsirado savitarnos erdvė, kurioje žiūrovas ras kvapnią kavą bei įvairius užkandžius. Kino centro salės yra visiškai skaitmenizuotos. Tėvelius ir mažuosius lankytojus nustebinsime išskirtiniu dėmesiu: salėse pritaikėme specialias paaukštinančias kėdutes vaikams, padidinome visai šeimai skirtų filmų pasiūlą, kuriuos šie galės pamatyti dar patogesniu laiku“, –  sako kino centro „Cinamon“ atstovė Eglė Stačiokienė.

Kartu su rekonstrukcija „Cinamon“ atnaujina ne tik savo išvaizdą, bet ir rodomų filmų repertuarą ir seansų skaičių. Planuojama, kad labiausiai didės šeimai skirtų filmų kiekis.

„Norime, kad „Cinamon“ kino centras taptų draugiškiausiu vaikams ir šeimoms Kaune. Šiame kino centre galima ne tik žiūrėti filmus, bet ir smagiai praleisti laiką specialioje žaidimų automatų zonoje“, – kalba E. Stačiokienė.

„Cinamon“ kino centre veikia penkios kino salės, čia vienu metu filmus gali žiūrėti daugiau nei 1100 lankytojų. Nuo šiol šiame kino centre bus parodoma beveik 10 000 seansų per metus.

Kino centras „Cinamon Kaunas“ priklauso jungtiniam kino teatrų tinklui Baltijos šalyse „Cinamon Holding OU“. Bendrovė taip pat valdo kino centrus Rygoje (Latvija) bei Tartu ir Talino (Estija) miestuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rytis

Rytis portretas
Einu tik į Forumą, nes ten daug geresnis garsas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių