Quantcast

Spėk - koks valdininko telefonas?

Praėjusią savaitę, ketvirtadienį, miesto savivaldybė pranešė apie atnaujintą interneto svetainę, tačiau joje nurodytais mobiliaisiais telefonų numeriais valdininkams taip lengvai neprisiskambinsite. 

„Interneto puslapis bus modernesnis, patrauklesnis akiai, turės lengvesnį meniu, kad kiekvienas gyventojas nesunkiai surastų jį dominančią informaciją, taip pat puslapis bus pritaikytas neįgaliesiems“, - buvo rašoma pranešime.

Savivaldybė iš anksto atsiprašė už galimus techninius nesklandumus, kurie galėjo iškilti pirmosiomis dienomis, kai pradėjo veikti naujoji interneto svetainė.

O nesklandumų būta ir praėjus savaitei jų tebėra: kairėje puslapio dalyje paspaudus nuorodą „Savivaldybės telefonai“ svetainės lankytojas randa valdininkų mobiliuosius telefonus, tačiau numeryje trūksta vieno skaičiaus. Belieka spėlioti, koks nuo 0 iki 9 skaičius ten galėtų būti.

Naująją svetainę www.kaunas.lt kūrė konkursą laimėjusi bendrovė „Idamas". Šis projektas Kauno miesto savivaldybei iš viso atsiėjo 19 tūkst. 765 litus.


Šiame straipsnyje: numeriaitelefonosvetainė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių