Quantcast

„Urmas“ kviečia į smulkiojo verslo savaitgalį

  • Teksto dydis:

Kaune įsikūręs prekybos miestelis „Urmas“, kur telkiasi šimtai mažų įmonių ir individualiai dirbančių prekybininkų, kviečia palaikyti smulkųjį verslą. Tai padaryti galima jau šį savaitgalį, lapkričio 16–19 dienomis, atvykstant čia apsipirkti.

Proga palaikyti smulkiuosius ne tik žodžiais

„Nepaisant didžiųjų kompanijų įtakos ir svorio, smulkusis verslas vis tiek sudaro ekonomikos stuburą tiek Lietuvoje, tiek daugelyje kitų šalių. Žmonių sugebėjimas išlikti nepriklausomiems, verstis patiems, išlaikyti save ir savo šeimas yra svarbus kiekvienai visuomenei ir nusipelno visuotinio palaikymo.

Palaikyti galima ne tik žodžiais, bet ir konkrečiais veiksmais – atvykti ir apsipirkti pas mus.

„Urmo“ archyvo nuotr.

Šiuo žingsniu ne tik paremsite savarankiškai dirbančius žmones, bet ir turėsite naujų patirčių bei atradimų ir naudų. Prasmingesnis apsipirkimas žavi. Didelę dalį prekybininkų pas mus sudaro patys prekybos vietų savininkai, kurie šią veiklą puoselėja ir augina daugelį metų. Mylėdami ją, atiduoda visą širdį aptarnaudami klientus. Pavyksta kliento poreikius atliepti jaukiai ir maloniai“, – sakė „Urmo“ valdytoja Daiva Dankšienė.

„Urmo“ archyvo nuotr.

Maistas, paslaugos, laisvalaikis: rasite, ko nėra kitur

Prekybos miestelyje, beveik 18 ha teritorijoje, veikia daugiau kaip 800 prekybos vietų užimančių apie 90 tūkstančių kvadratinių metrų. Daugelis čia dirbančiųjų yra smulkieji verslininkai, turintys drabužių, maisto, baldų, buitinės technikos ir kitokio pobūdžio parduotuvių, veikia paslaugų sektorius (raktininkai, siuvėjai, juvelyrai), platus restoranų, kavinių, užkandinių pasirinkimas.

„Urmo“ archyvo nuotr.

Vis daugiau dėmesio skiriama ir laisvalaikiui – neseniai duris atvėrė profesionali futbolo treniruočių erdvė „Ibra Modern Training“.

Daug savarankiškai dirbančių prekybininkų telkiasi ir laukia jūsų prekybos miestelyje įsikūrusiame Centriniame Kauno turguje. Tai – didžiausias turgus po vienu stogu Kauno regione, garsėjantis ne tik tradicinių kaimiškų mėsos gaminių gausa, bet ir gurmaniškomis prekėmis iš užsienio, kurių kitur Lietuvoje sunku rasti. Pavyzdžiui, tikrų turkiškų saldumynų ar tiesiai iš Kaukazo šalių atkeliavusių autentiškų produktų, ar net liofilizuotų agurkų.

Aprengs, pamaitins, papuoš ir į gamtą išlydės

Užsukę pas rūbais prekiaujančius verslininkus būsite maloniai nustebinti prekių gausa ir pačiu apsiprikimu. Daugybėje prekybos vietų sau tinkančius madingus drabužius ras įvairaus amžiaus ir poreikių asmenybės.

Išsirinksite ne tik kasdienius, oficialius, laisvalaikio drabužius, pasiruošite artėjančiai žiemai, bet ir pasipuošite įvairioms šventėms.

Čia pat jūsų lauks ir bižuterijos, papuošalų parduotuvės, jaukūs butikai, užuolaidų salonų gausa ir kitos interjero poreikius atliepiančios parduotuvės. 

Po turiningo apsipirkimo galėsite laiką maloniai praleisti maitinimo įstaigose. Daugelis jų yra šeimos verslai ir suteikia galimybę mėgautis ne tik lietuviška virtuve, bet ir įvairiais pasaulio skoniais, įskaitant Kinijos, Tailando, Bangladešo, Artimųjų Rytų virtuves.

Kviečiame užsukti pas „Urme“ dirbančius smulkiuosius verslininkus jau ši savaitgalį, lapkričio 16–19 dienomis. Įsigyti tai, ko ieškojote jau seniai, atrasti tai, ko nerasite kitur, pasikrauti teigiamų emocijų ir padaryti gerą darbą – paremti nuoširdžiai dirbančius žmones.

„Urmo“ archyvo nuotr.

URMAS NUOLAIDŲ, URMAS GALIMYBIŲ, URMAS SKONIŲ!


Prekybos miestelis „Urmas“ yra įsikūręs Pramonės pr. 16.

Darbo laikas:

I – V  – 9–18 val.

VI – 9–17 val.

VII – 9–15 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ruda voverene

ruda voverene portretas
nejuokinkite voveriu .mirusi ta baze .kainos kosmosas pirkeju nera .tik pardavejai ziuri vieni kaip asilai.

na

na portretas
jei palyginus su Akropoliu, tai jau 5 kart pigiau, ten arbatos puodelis 25 eurai, o Urme 5 , bet kai kam Akropolis prestižas, kur eini į Akropolį, aš vieną kartą nuėjau išsigandau vyras nėrė pirmas aš iš paskos...kainos kosminės...tame Akropolyje...nepalygint su Urmu.

Nepadės nė reklama.

Nepadės nė reklama. portretas
Nepadėsiu. Nes tai jau petrikų lavonas.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių