Quantcast

Degė Domeikavos globos namai: kaltas Joninių fejerverkas?

  • Teksto dydis:

Naktį iš penktadienio į šeštadienį degė pakaunėje esantys Domeikavos globos namai. Domeikavos miestelio Plačiojoje g. 11 įsikūrusiuose globos namuose gyveno daugiausia prastos sveikatos, judėjimo negalią turintys senoliai.

Greitosios medicinos pagalbos budėtojai iškvietimą į gaisro vietą gavo penktadienį, 23.42 val.

Gaisras kilo globos namų terasoje, buvo uždūmintos gyvenamosios patalpos. Dėl to teko evakuoti visus globos namų gyventojus.

Kauno miesto Greitosios medicinos pagalbos stoties budėtojų teigimu, medikų pagalbos senoliams neprireikė, tačiau dėl uždūmintų patalpų apie 30 senolių teko pervežti į gydymo įstaigas.

Įtariama, kad gaisrą galėjo sukelti į globos namų terasą įskridęs Joninių nakties fejerverkas. 

„Ši naktis nebuvo rami – nelaimė Domeikavoje, degė senelių globos namai.

Kauno m. GMPS feisbuko nuotr.

Į įvykio vietą buvo aktyvuotas mūsų masinių nelaimių logistikos automobilis. Visi pacientai evakuoti ir saugiai transportuoti po visas ligonines. Nelaimės vietoje dirbo Kauno m., Kauno raj., Jonavos, Kaišiadorių GMP“, – rašoma Kauno miesto GMP stoties feisbuko paskyroje.

Kaip praneša LRT radijas, kilus gaisrui, dalį garbaus amžiaus globos namų gyventojų pasiėmė giminės, kai kurie kiti naktį leido netoliese pastatytoje pripučiamoje šildomoje palapinėje. Pasak pareigūnų, kol kas grįžti į pastatą nesaugu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

H

H portretas
Koks dar ferverkas, nesamones rasot

tai

tai portretas
sis padegimas ir buvo laukiamas per sventes 1 girti kiti saudo ir lengva suverst viska NA juk nieks nemate kas kur saude o tirianciu nebus nebent del ivaizdzio z=0

tadas

tadas portretas
nustembu kai pamatau, kad laikrastis su slavu veliava rasineja apie Lietuva.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių