Quantcast

Į Kauno ligoninę paguldyta mažametė – iškrito iš tėvo rankų?

  • Teksto dydis:

Į Kauno klinikas pristatyta namuose susižalojusi trimetė, pranešė policija, kol kas neskubanti pradėti dėl to ikiteisminio tyrimo. Ties versija, kad tai – nelaimingas atsitikimas, pareigūnai apsistojo, ne tik išklausę mažametės tėvą, bet ir konstatavę, kad jis įvykio metu buvo blaivus, o ši šeima lig šiol policijai nebuvo žinoma. 

Kauno policijai apie į Klinikas greitosios medikų atvežtą trijų metų mažylę, įtariant jai galvos traumą, buvo pranešta šiąnakt – apie 2 val. Nors mergaitės tėvai greitosios medikus į savo namus Kauno rajone – Užliedžių seniūnijoje kvietė dar vakar vakare – apie 21 val. O pats įvykis, po kurio mažylei prireikė medikų pagalbos, pirminiais duomenimis, įvyko dar anksčiau. Tik iš pradžių tėvai manė, kad galbūt situacija nėra tokia rimta.

Anot mažylės 37-erių metų tėvo, dukra iškrito jam iš rankų ant grindų, kai bandė kažką pasiimti nuo spintos ir neišlaikė pusiausvyros. Po kurio laiko ją pradėjo pykinti, t.y. prasidėjo galvos smegenų sutrenkimui būdingi požymiai. Todėl ir kviesta greitoji medicinos pagalba.

Pasak šios tarnybos atstovo, atvykus į mažylės namus, jos būklė buvo stabili. Tačiau dėl viso pikto ir, vadovaujantis tokiais atvejais būdinga praktika, ją nuspręsta vežti į Kauno klinikas tyrimams.

Šios gydymo įstaigos atstovė taip pat šiandien žiniasklaidai teigė, kad pas juos  paguldytos trimetės būklė stabili. Jos gyvybei pavojus negresia.

Surinkę medžiagą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo, policijos pareigūnai turi dešimt dienų nuspręsti, ar pradėti dėl šio įvykio ikiteisminį tyrimą.

Už minėtą nusikaltimą Baudžiamasis kodeksas numato viešuosius darbus arba baudą, arba laisvės apribojimą, arba arešta, arba net laisvės atėmimą iki vienerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne tavo ir ne reikalas

Ne tavo ir ne reikalas portretas
Atmatos ne žmonės! Kitsip nepavadinsi... Gyvenkite savo gyvenimus..o tėvai, už meižtą ir išgalvotą, iskraipytą straipsnį dar ir žurnaliūgas tegul paduoda į teismą.. Del savo reitingų ko nepadarysi, atsirado ekspertai, rašytojai

nesvarbu

nesvarbu portretas
bet komentarai tai ziaurus…esu su sita mamyte ligonineje ir papasakojo kaip kas straipsnis gerokai iskraipytas isvis gaila zmoniu supuvusiu minciu… o kas rase straipsni turetu skristi lauk is darbo… apmaudu…. kad komentatoriai lyg mate viska zinotu kaip kas buvo o kementuoja placia burna……..

RT

RT portretas
Trimetė KAŽKĄ NUO SPINTOS norėjo pasiimti?... O tėvas ją pakėlė? Ir išmetė. Net nejuokinga. Išgalvota istorija. Pirma- jis žinotų, KĄ BŪTENT VAIKAS norėjo pasiimti. Antra- tėvas pats nuo spintos paimtų. Trečia- kas ten ant spintos gali gulėti ko reikia 3 metų vaikui? Ketvirta- kaip pakeltas vaikas gali drėbtis ant grindų?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių