Quantcast

Kaune ant daugiabučio namo užvirto medis

Kaune ant daugiabučio namo užvirto medis.

Kaip pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, ketvirtadienį, 17.43 val., gautas pranešimas, kad T. Masiulio gatvėje medis užvirto ant daugiabučio namo.

Apie 15 metrų aukščio medį ugniagesiai rado lūžusį ir atsirėmusį į daugiabučio namo sieną.

„Teritorija aptverta, informuota atsakinga už želdinių tvarkymą Kauno miesto savivaldybės įmonė“, – skelbia ugniagesiai.

Ketvirtadienį ugniagesiai gavo ir daugiau pranešimų apie nuvirtusius medžius.

13.43 val. buvo gautas pranešimas, kad Kėdainių rajone, Dotnuvos seniūnijoje, Šlapaberžės kaime, Stoties gatvėje, ant kelio yra nuvirtęs medis, kelias nepravažiuojamas.

Atvykę ugniagesiai medį supjaustė ir patraukė, taip pat nušlavė kelio dangą.

13.35 val. buvo gautas pranešimas, kad Jonavos rajone, Šveicarijos seniūnijoje, Gaižiūnų kaime, ant kelio užvirto eglė, neįmanoma pravažiuoti. Šis medis taip pat buvo supjaustytas ir patrauktas.

14.54 val. Raseinių rajono Viduklės komandos ugniagesiai pranešė, kad vykdami iš akcijos, Paliepių seniūnijoje, Blinstrubiškių kaime, Žemaičių Plento gatvėje pastebėjo ant kelio užvirtusį medį. Medis supjaustytas ir patrauktas, nušluota kelio danga.

16.25 val. gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Samylų seniūnijoje Girionių kaime, Maumedžių alėjoje, medis atsirėmė į elektros laidus.

Kadangi medis buvo užvirtęs ant elektros laidų, pavojinga teritorija pažymėta, ESO darbuotojai žadėjo atvyks šalinti medžio, kai nebeliks kitų prioritetinių iškvietimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

J

J portretas
Tai todel kad yra visokiu sektantu draudzianciu kirsti medzius net is savo sklypuose durniu gauja siauteja pilnu tempu kol neatsitinka nelaime

elena

elena portretas
o jus man parodykit nors viena institucija kuri dirbtu savo darba nei vienos stumdo zmogu tai vienur tai kitur teisybes nerasi patyriau savo kailiu

petruška

petruška portretas
Nusispjauti man tie namai, svarbu, kad trešenų būtų kuo daugiau, tai va, žmonėms darbi netruks niekada.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių