Quantcast

Kauno specialiosios tarnybos po anonimo pranešimo brovėsi ne į tą butą: kaltininkai rasti kitur

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę Žemuosiuose Šančiuose, prie naujųjų Vokiečių gatvės daugiabučių vyko Kauno specialiųjų tarnybų apgultis. 13.40 val. Bendrasis pagalbos centras sulaukė anonimo pranešimo apie girdimą nieko gero nežadantį triukšmą, greičiausiai susijusį su smurtu.

Kaip įprasta pirmieji į šio įvykio vietą buvo pasiųsti policijos pareigūnai. Tačiau apie jį tradiciškai pranešama tik Kauno ugniagesių gelbėtojų, kuriuos policija kvietėsi pagalbon, suvestinėje.

Pastarojoje teigiama, kad policijos prašymo padėti patekti į vieną Vokiečių gatvės daugiaaukščio butą sulaukta 14.19 val.

Pirmieji į pagalbos šauksmą su autocisterna atskubėję Šančių komandos ugniagesiai dar kvietėsi ir autokeltuvą, nes nurodytas butas buvo ketvirtame aukšte.

Pagal tai, kaip šią istoriją pratęsė Kauno policijos atstovė, belieka daryti išvadą, kad laimė, jog buvo nuspręsta neskubėti laužti durų, o pirmiau apžiūrėti butą, iš kurio, anot skambinusiojo telefonu 112, sklinda triukšmas, per langus.

Anot policijos atstovės, jos kolegoms atskubėjus į įvykio vietą, šio buto durų niekas neatidarė. O už jų buvo tylu. Todėl ir kviesti pagalbon ugniagesiai gelbėtojai. Neatmetama, kad prisiminus, kuo baigėsi panašus garsiai nuskambėjęs ir iki šiol prieštaringai vertinamas iškvietimas į vieną Vilniaus daugiabutį, kuriame galiausia buvo rasti du lavonai – moters, prieš kurią smurtauta, ir paties smurtautojo.

Anot policijos atstovės, galiausiai patekus ugniagesių gelbėtojų autokeltuvo pagalba į anonimo nurodyto buto balkoną ir apžiūrėjus jį per langus, jokių žmonių viduje nesimatė. Nesigirdėjo ir jokio triukšmo.

Ir netrukus paaiškėjo, kad tai, apie ką galimai pranešė praeivis, vyko kitoje šio daugiabučio laiptinėje.

Nuskubėjus į ją, buto, kuriame prieš tai vyko vyro ir moters konfliktas, duris atidarė 21-erių metų mergina. Ji neneigė, kad buvo apsipykus su draugu dėl buities. Tačiau neigė, kad draugas prieš ją smurtavo. Jokių smurto žymių ir nesimatė. Be to, abu jie buvo blaivūs, o jų aplinka, kaip akcentavo policijos atstovė, – tvarkinga. Todėl jokio tyrimo dėl šio įvykio nepradėta.

Tačiau jau ne kartą panašių baigčių atvejais specialiųjų tarnybų atstovai yra teigę, kad geriau pranešti apie tokius įtartinus įvykius, negu nepranešti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gera gyvent gerovės valstybėje

Gera gyvent gerovės valstybėje portretas
Čia ir autocisterna pas tave nekviesta atvažiuoja,ir malkų duris išlaužus policija dykai išrašyti gali...

Vida

Vida portretas
Geriau tegul ir nepasiteisina , negu atvykti per vėlai. Tiems , pas kuriuos buvo triukšmas,- irgi pasimokys. Žinos, kad bet kokio triukšmo šeimoje - bus iškviesta policija.

Žaliakalnietis

Žaliakalnietis portretas
Skundė petrą bet nukentėjo jonas?!
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių