Quantcast

Naujakurį bandyta pamokyti, tačiau piktavalių planus sužlugdė būsimi kaimynai

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakare būta nemažos sumaišties V. Krėvės prospekte įsikūrusios „Maximos XX“ prieigose. Čia skubėjo ir ugniagesiai gelbėtojai, ir policija. Tačiau pagrindiniais šio įvykio herojais tapo vietiniai gyventojai, nelikę abejingi svetimai nelaimei.

Apie šį įvykį šiandien pranešama ir Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos, ir Kauno policijos suvestinėse.

Ugniagesiai teigia, kad praeive prisistačiusi moteris apie atvira liepsna degantį automobilį pranešė 18.20 val. Nurodytas įvykio vietos adresas buvo toks pats kaip „Maximos XX“.

Per penkias minutes atvykę ugniagesiai gelbėtojai rado šį gaisrą jau prigesintą. Tebuvo likę atjungti degusio „Toyota Sienna“ akumuliatorių bei konstatuoti, kad spėjo apsilydyti jo priekinis bamperis ir plastikinės apdailos detalės. Ir kviesti pagalbon policiją, kad surastų šio automobilio savininką, nes realiausia versija, kad šis „Toyota Sienna“ buvo padegtas. Pavyzdžiui, užkišus kažką degančio už jo priekinio valstybinio numerio.

Aurimo Barkausko nuotr.

Policija savininką rado. Ir šiandien savo suvestinėje apie trečiadienio kriminalus Kaune skelbia, kad gaisras minėtame automobilyje, pagamintame 2015 m., kilo tarp 15.10 val. ir gauto pranešimo apie jį. Ir dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už tyčinį svetimo turto sugadinimą arba sunaikinimą visuotinai pavojingu būdu.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, 60-metis šio automobilio savininkas įvykio metu remontavo įsigytą butą viename iš netoliese esančių daugiaaukščių. Ir po kelių valandų nuo atvykimo sulaukė policijos pareigūnų, susiradusių jį pagal automobilio valstybinius numerius, skambučio apie tai, kad padegtas jo automobilis.

Neatmetama, kad galimi kerštautojai, mėtydami pėdsakus, nusprendė surengti šį išpuolį, ne prie taikinio namų, o jį pasekę. Tačiau viskas gali būti daug paprasčiau – gal kažkas užpyko, kad savo nuolatinėje vietoje rado svetimą automobilį?

Dainavos policijos komisariato, atliekančio šį ikiteisminį tyrimą, pareigūnai portalui kauno.diena.lt teigė, kad tikisi įtariamąjį rasti greitai.

Labai operatyviai į šį įvykį, kaip jau užsiminta, sureagavo ir vietiniai gyventojai. Priešingu atveju ugnis galėjo persimesti ir į greta stovėjusius automobilius.

Šiandien vakarykščio gaisro vietoje – patikslintais duomenimis, prie vieno V. Krėvės prospekto daugiabučio, esančio maždaug už 100 metrų nuo „Maximos XX“, dar matėsi naudotų gesintuvų palikti pėdsakai bei mėtėsi automobilio detalės.

Aurimo Barkausko nuotr.

Patikslintais duomenimis, padegtas „Toyota Sienna“ stovėjo arčiau ten įsikūrusios veterinarijos klinikos. Todėl žmonės, pastebėję šį gaisrą, ir bėgo ten ieškoti šio automobilio savininko. O neradę puolė stabdyti automobilius, prašydami duoti gesintuvą. Tačiau apie tai Dainavos bendruomenės feisbuke pasakojanti moteris teigia, kad sustabdyti vairuotojai tikino, jog gesintuvo neturi. O tada į pagalbą nešini gesintuvais atskubėjo du vyrai, vienas – su vaiku, kurie praktiškai ir sutramdė beišplintantį gaisrą. Jo spėta padaryti žala, kaip teigiama policijos suvestinėje, dar tikslinama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

humanistai?

humanistai? portretas
Jūs nepagalvojot, kad šitos ugnelės priežastim gali būt nesibaigiantis buto remontas? Gal kaimynams atsibodo perforatoriaus melodijos iki nakties, nes visiškai nekorumpuoti savivaldybės pašlemėkai leido...:ach, ir kada gi žmogui lentyną sumeistraut, jei ne 10 val. vakaro? Pas mus buvo toks pat atvejis, jeigu būtume žinoję, kuri mašina--tikrai būtume atsidėkoję.

to bet

to bet portretas
tai ne kacapai. Tai daug blogiau - lie tuviai. Tuviai buvo patys žiauriausi sralino kareiviai. Lie tuviai agresyviausi bet ir kvailiausi. Faktas - va toks valkata lie tuvis, namo komendantas man bandė grąsinti. Tipo nuosavybė namo ir pan. Puikiai žinau kad meluoja. Pats Registrų centre dirbau. Paprašiau registracijos pažymėjimą. Neturi. Tada padangas subadys ir teko jį siųsti. Nes žinau pas ką atvažiavau ir kieno mašiną užstatau.

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷

N̷O̷_̷u̷k̷r̷a̷i̷n̷a̷!̷ portretas
lietuviska klounada
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių