Quantcast

Paryčių chaosas kelyje A6: susidūrimo padariniai – 3 žmonės prispausti, 1 iškrito, 2 – ligoninėje

  • Teksto dydis:

Šiandien paryčiais magistralinaime kelyje A6, prasidedančiame Kaune – Savanorių prospekte, kuriuo per Kauno, Jonavos, Ukmergės, Utenos ir Zarasų rajonus galima pasiekti Daugpilį, būta nemažai chaoso. 6.46 val. jame susidūrus dviem lengviesiems automobiliams, vienas kurių net pametė keleivį, į įvykio vietą – Jonavos Taurostos gatvę buvo pasiųstos visos specialiosios tarnybos. Ugniagesiams gelbėtojams bei greitosios medikams netrukus prireikė ir pastiprinimo.

Į įvykio vietą Bendrojo pagalbos centro pasiųsti ugniagesiai gelbėtojai savo kolegoms raportavo, kad automobilių „VW Passat“ ir „Peugeot“ susidūrimas – gana stiprus. Pastarasis nulėkęs į šoną apie 150 metrų. Iš jo iškritęs keleivis. O „VW Passat“ vairuotoja – prispausta.

Ši 1973 m. gimusi moteris išlaisvinta, panaudojus hidraulinę įranga. Ir, uždėjus kaklo įtvarą, perduota greitosios medikams, kurie ją išvežė į gydymo įstaigą, prieš tai dar išsikvietę pagalbon kolegas, nes jų reikėjo ir iš „Peugeot“ iškritusiam jo 1966 m. gimusiam keleiviui, ir dar dviem šio bendrakeleiviams, kuriuos jau laukan traukė ugniagesiai gelbėtojai. Šie 1980 ir 1990 m. gimę vyrai atskubėjusio kito greitosios medicinos pagalbos ekipažo apžiūrėti vietoje. Nors konstatuota, kad jokių sužalojimų jie nepatyrė, praėjus stresui, kaip jau ne kartą yra buvę, gali tekti konstatuoti ir kitaip.

Ir šiuos prispaustus „Peugeot“ keleivius gelbėjo ugniagesių gelbėtojų išsikviestas pastiprinimas. Tik šio automobilio vairuotojui, gimusiam 1964 m., įvykio vietoje nereikėjo jokios pagalbos. Nors, pirminiais duomenimis, būtent jis, kaip konstatavo policija, neįsitikinęs, ar saugu, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su „VW Passat“. Susidūrimo metu iškritęs jau minėtas 1966 m. gimęs „Peugeot“ keleivis greitosios medikų taip pat išvežtas į gydymo įstaigą. Sąmoningas, tačiau besiskundžiantis krūtinės ląstos skausmais.


Šiame straipsnyje: kelias A6avarijaeismo nelaimėsužeisti žmonėsavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

RT

RT portretas
Su Pasatu važiavo 1 moteris. Peugeot buvo vairuotojas ir du prispausti keleiviai. Nukentėjusių pagal pavadinimą šeši. Tai iš kur dar du išlindo? Šią rašliavą turbūt parašė stipriai sužeistas į galvą. Jokio stiliaus ir gramatikos. Kauno diena visai nusivažiavo su rašeivomis.

kas ne aisku?

kas ne aisku? portretas
tas iskrites vairuotojas, kuriam medikai nepadejo, tai buvo straipsnio autorius

Vytiokas

Vytiokas portretas
Manau,kad iš šių dviejų ekipažų,jau nesakys,kam reikalingi ,,trikojai".
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių