Quantcast

Pasnigus Kaune padaugėjo avarijų, tačiau sužalotų žmonių nėra

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Kaune ėmė snigti, kelius padengė sniegas. Gal kam ir džiaugsmas, bet tik ne vairuotojams. Jiems eismo sąlygos gerokai pablogėjo, nes keliai pasidarė slidūs.

Todėl šį vakarą mieste ir Kauno apskrityje padaugėjo avarijų. Laimei, žmonės per jas sužaloti nebuvo.

„Ketvirtadienio vakarą gavome pranešimus apie šešias avarijas, įvykusias Kauno apskrityje. Tačiau didelių avarijų, kuriose nukentėtų žmonės, nepasitaikė. Vairuotojai supranta, kad slidu ir važiuoja atsargiai. Visi eismo įvykiai apsiribojo deklaracijų užpildymu“, – apie 22.20 val. portalui kauno.diena.lt sakė Kauno apskrities policijos budėtojas.

Jis paminėjo, kad 20.40 val. avarija įvyko Pilėnų gatvėje, 20.41 val. Baltijos ir Prūsų gatvių sankryžoje „Volkswagen“ kliudė kitą „Volkswagen“ automobilį, o 21.28 val. Elektrėnų gatvėje automobilis BMW rėžėsi į stulpą.

„Gavome pranešimą apie nesaugų vairavimą Draugystės gatvėje. Patruliai išvyko aiškintis, kas ten vyksta“, – pasakojo policijos budėtojas.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarijos kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
VAŽIAVAU RYTE 5 VALANDA,KELIAS BUVO SUTVARKYTAS.TAD KELININKAI NORMALŪS,O JAI PUSDURNIAI NEŽINO KIEK SPAUS GAZĄ,TAI JAU ATSKIRAS DALYKAS.

ВЛАДИМИР

ВЛАДИМИР portretas
НЕ ГОНИ ДО 100-А ЖИВИ ДО 100 И ПОМЕНЯЙ РЕЗИНУ ЕЗДИТЕ С ОСОБОЙ ОСТОРОЖНОСТЬЮ

nevarykit

nevarykit portretas
jūs ant tų kelininkų, nelaimėliai besmegeniai. Juk kažką nuvalyti reikia laiko.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių