Quantcast

Policijos pareigūnai dingusios 9-metės Agotos ieškos ir naktį

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Kauno policija savo feisbuko paskyroje pranešė, kad Kaune dingusios devynmetės mergaitės Agotos bus ieškoma ir naktį.

„Startuoja dar vienas instruktažas! Paieškos darbai tęsiami – Agotos ieškosime ir naktį“, – feisbuke parašė Kauno policija ir pasidalino instruktaže dalyvavusių pareigūnų nuotrauka.

Su policijos pareigūnais antrą naktį iš eilės  Kaune dingusios devynmetės paiešką tęs ir savanoriai.

„Paieška bus tęsiama ir naktį“, – BNS pirmadienį sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Pasak jo, naujausią instruktažą policijos pareigūnai teiks Chemijos g. 4B vidurnaktį.

Priminsime, kad mergaitė dingo, kai sekmadienį apie 16.30 val., iš namų Kaune, Trešnių take, išėjo į viešojo transporto stotelę ir rengėsi pavažiuoti iki parduotuvės. Iki jos ji nenuvyko.

Pirmadienį paskelbta tarptautinė dingusiosios paieška.

Nors policija neatmeta jokių versijų, tačiau esą labiausiai tikėtinas pagrobimas. Šalia vietos, kur dingo vaikas, esančios filmavimo kameros užfiksavo, kaip prie stotelės, kur buvo mergaitė privažiuoja automobilis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Re

Re portretas
Jei nera info apie tevus, viskas aisku kokie verslinikai arba teisinikai ikiso rankas ne i ta bila ir dabar gauna spaudima per vaika.

.

. portretas
Deja nemanau kad ras mergaite, tikriausia pagrobe ja ir nezinia kad atsitiko gali but kad nuzude ja..

Anonimas

Anonimas portretas
apie tevus joios informacijos neteikia kas ten per tevai,turbut nera geri,kaunieciai naktimis per tokius salcius iesko mergaites,visi pergyvena meldziasi uz mergyte,striukyte ne ziemine pas ja plona,susaltu su tokia greit
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių