Quantcast

Tiksinti Domeikavos bomba vėl priminė apie save: dalijosi dėmesiu su kandidatais į prezidentus

  • Teksto dydis:

Sustiprintomis pajėgomis per sekmadienį vykusius rinkimus budėjusi Kauno policija buvo priversta apsilankyti ir viename iki kaulų smegenų jai žinomame Domeikavos bute. Vidurdienį gautas pranešimas, kad galimai už jo šarvuotų durų vėl dedasi negeri dalykai.

Apie tai Bendrajam pagalbos centrui 11.50 val. pranešė šios tiksinčios bombos viename minėto didžiausio Lietuvos kaimo Neries gatvės daugiabutyje kaimynai.

Policijos pareigūnams atskubėjus gelbėti galimą atsinaujinusio smurto šiame bute įkaitę, niekas jo durų neatidarė. Dėl ko tradiciškai kreiptasi pagalbos į ugniagesius gelbėtojus. Apie 13 val., kaip skelbiama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje, gautas policijos budėtojo prašymas apžiūrėti per langą vieną šio daugiabučio penktojo aukšto butą.

Galiausiai bendromis policijos bei ugniagesių gelbėtojų pastangomis patekus jo vidun, ten aptiktos dvi sunkiai aplinkoje besiorientuojančios žmogystos, nuo kurių trenkė alkoholiu. Tačiau abi jos tikrintis girtumą atsisakė. Ir šio buto 66-erių metų šeimininkė. Ir jos 72-ejų metų svečias.

Asociatyvi M. Vizbaro/BNS nuotr.

Moterį apžiūrėję greitosios pagalbos medikai nusprendė jos į gydymo įstaigą nevežti. Galimai ir dėl jau minėtos buto šeimininkės būklės. Tačiau jos svečiui išduotas smurto artimoje aplinkoje orderis, dėl kurio jis ne tik turėjo skubiai palikti šį butą, bet ir negalės kurį laiką artintis prie jo šeimininkės.

Kauno policijos atstovė patikslinti kelintą kartą jos kolegos, viską metę, turėjo skubėti gesinti vis atsinaujinančio „gaisro“ minėtame Domeikavos bute, negalėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pranas Morkūnas

Pranas Morkūnas portretas
Tai blyn...domeikaviečiai kovojo su Pakelės namais, o pasirodo pas juos pačius tokie dalykai darosi, kad nors velnią milėk?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių