Quantcast

Ieškoma naktį nuo tilto galimai nukritusi mergina: feisbuke – gluminantis laiškas

  • Teksto dydis:

Kauno policija ir Kauno ugniagesiai šiąnakt gavo pranešimų apie tai, kad merginai reikia pagalbos, nes ji galimai ketina nusižudyti arba savo ketinimą galimai įvykdė.

Sureagavę į informaciją, kad Vakariniame aplinkkelyje nuo tilto galimai nukrito 22 metų moteris, ėmė vykdyti jos paiešką. Paieška vyksta iki šiol. „Pasitelktas bepilotis orlaivis (dronas), į paieškas įsijungė ugniagesiai gelbėtojai“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno policijos atstovė. 

Kauno ugniagesių paros įvykių suvestinėje nurodyta, kad 4.24 val. gautas pranešimas, kad feisbuke rasta informacija – mergina ant tilto, jai reikia pagalbos. Nuvykę ugniagesiai ant tilto merginos nerado. Policijos pareigūnai ėmė tikrinti pranešime nurodytą informaciją.

Feisbuke ėmė plisti, kaip manoma, merginos laiškas, kuriame – gluminančios detalės apie patyčias. Minimi ir keli konkretūs asmenys. Nežinia, ar šis laiškas tikras ir ar susijęs su minėtu įvykiu, tačiau nurodoma ta pati vieta – Č. Radzinausko tiltas.


Šiame straipsnyje: moteristiltasGelbėtojaigalima savižudybėpagalbos tellaiškas feisbukepatyčios

NAUJAUSI KOMENTARAI

PILIETIS

PILIETIS portretas
Nuolatinės patyčios seime, viešai prieš rinkimus demonstruojamos. Mokyklose iš moksliukų, nerūkančių žolės ,nevartojančių kvaišalų. Spaudoje ,komentaruose ištisai patyčios. TV- moralinis degradas. Tai ko norėt??? Ne visi gali atlaikyt. ŽMONĖMS TRŪKSTA ŽMOGIŠKUMO...

Gaila

Gaila portretas
Tarybiniais laikais,tai buvo patycios,vidurinese,profkese isvis vos ne kaip zonose,buvo duch..i,suprantu,nes mokintis kazkur privalejai!!! Bet aukstosiose nebuvo jokiu patyciu,ateini savo noru ir iseit gali savo noru,jokios prievartos nebuvo,na budavo tos fuksu krikstynos,bet cia vaiku zaidimai. Bet siuo atveju,as nesuprantu taigi iseit galejo is tos aukstosios ir baigtusi visos patycios. Aplamai visam pasaulyje patycios yra,kur yra prievarta sauktiniu armija,kalejimai,mokyklos nes turi mokintis nori,nenori ir pan. Nevisi yra stiprus psichologiskai.

Deja

Deja portretas
Mergina gyveno savame pasaulyje, nesukurus draugystes kersija jaunuoliams, gaila jog tokie nestabilus asmenys tevu isleidziami studijuoti ir gyventi vieniems
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių