Quantcast

Damoms skirtame renginyje – J. Jaručio pasirodymas ir pokalbiai su žinomomis šalies moterimis

  • Teksto dydis:

Paskutinį pavasario savaitgalį Klaipėdoje vyks renginys, skirtas išskirtinai dailiosios lyties atstovėms. Aktualūs pokalbiai su žinomomis Lietuvos moterimis, specialus Justino Jaručio koncertas ir aistringa dovana iš sostinės – tai tik keletas akcentų, kurių galima tikėtis moteriškumu alsuojančiame „Damos Out“ renginyje Klaipėdoje.

Gegužės 25 d. industrinėje Klaipėdos renginių erdvėje „Renginių kombinatas“ (Dubysos g. 29b) vyks jau tradiciniu tapęs moterims skirtas renginys „Damos Out“.

Specialiame pavasario uždarymo „Damos Out“ renginyje dalyvaus garsi nuomonės formuotoja, „Simitri“ parduotuvės šeimai įkūrėja Simona Lipnė. Populiari moteris su renginio dalyvėmis dalinsis savo patirtimi ir mintimis, kaip šiuolaikinei moteriai derinti pareigas šeimoje ir versle.

Išvaizdos, vidinio pasitikėjimo ir geros savijautos temomis kalbės grožio ir sveikatingumo studijos „Grožio laboratorija“ įkūrėja Marina Špak.

Renginio metus netrūks ir išskirtinių meninių pasirodymų. Valandos trukmės muzikinę programą renginio dalyvėms dovanos vienas populiariausių šių dienų Lietuvos muzikos atlikėjų Justinas Jarutis. Moteriškumu alsuojančią šokio pamoką „High Heels Lady“ surengs choreografė Birutė Grikpėdytė. Taip pat renginio metu dalyvių laukia ir aistringa paslaptingo svečio iš sostinės trijų dalių šokio programa.

Organizatorių nuotr.

Viso vakaro metu dalyvių blizgesiu rūpinsis „GliterrOn“ makiažo specialistai.

Pasak renginio organizatorės Ievos Bakutytės-Razbadauskienės, dažna šiuolaikinė moteris gyvena pašėlusiu gyvenimo tempu, kuomet tenka suderinti daugybę įvairių pareigų.

Renginio iniciatorės teigimu, „Damos Out“ vakaras skirtas ne tik padėti moterims atrasti sprendimus siekiant savo užsibrėžtų gyvenimo tikslų, bet ir suteikia galimybę drąsiai išlaisvinti savo moteriškumą.

Organizatorių nuotr.

„Džiugu, kad šis reginys jau tapo labai gražia tradicija. „Damos Out“ renginiuose jau palietėme ne vieną šiuolaikinei moteriai jautrią ir aktualią temą. Taip pat šis renginys ne tik skirtas edukacijai, bet ir padeda damoms bent vienam vakarui drąsiai išlaisvinti savo moteriškumą draugiškoje bendraminčių bendruomenėje“, – teigia I. Bakutytė-Razbadauskienė.

Vakaro pabaigoje renginio publika vakarą galės pratęsti šokių aikštelėje su atlikėjos Eva Salt bei DJ Endrio grojama muzika. Į vakaro dūzges nuo 23.30 val. gali prisijungti visi norintys smagiai praleisti vakarą.

Organizatorių nuotr.

Bilietus į gegužės 25 d. „Renginių kombinate“ vyksiantį „Damos Out“ renginį galima įsigyti „Bilietai.lt“ platformoje.

Renginio pradžia – 19.30 val. Durys į renginį atveriamos 18.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nė trupučio nežavi

Nė trupučio nežavi portretas
Išsirietusios, pribotoksuostos, susireikšminusios, supanašėjusios... Pagal slaviškaą Marinos Špak brendą... Pirmyn į Eyropą? Ne, atgal į rytus... O kur "vyšivankos" ?Nei žymios, nei svarbios- tuštukės.

jo

jo portretas
ateina pirmadienis skauda galva reik į darba - varai susiraukes subine sutraukes Ijungi radija o ten Jarutis Blogiau nebūna

Pakrante

Pakrante portretas
Iš kur tas kaliause Jarutis išlindo,tikras baumilos draugas,abu vienodi !
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių