Quantcast

Naujųjų sutikimas – su dainomis ir dovanomis

  • Teksto dydis:

Artėjančius Naujuosius metus viešbutis „Amberton Hotel Klaipėda“ kvies pasitikti linksmai – šokant, dainuojant ir žaidžiant įvairius žaidimus, kurių metu kiekvienas turės galimybę laimėti dovanų, o viena didžiausių – romantiška nakvynė šiame viešbutyje, skirta dviem asmenims.

Žadamos išskirtinės dovanos

„Amberton Hotel Klaipėda“ organizuoja du Naujametinius vakarėlius, vieną – panoraminiame restorane XII, kuris yra 12 aukšte, ir kitą – restorane „Vivalavita“, esančiame 20 aukšte.

Organizatoriai žada, kad abu vakarėliai bus pilni linksmybių, ritmo ir nepamirštamų nuotykių.

12 aukšte vyksiantį Naujųjų metų sutikimo vakarėlį ves Andrius Kymantas, skambės didžėjaus ir atlikėjo Nerijaus Stankaus hitai.

Vakarėlyje žadamos ne tik linksmybės, bet ir skanūs bei sotūs patiekalai.

Šefo dovana – sviestinė duonelė su kaparėlių sviestu ir lašišos ikrais, karštas užkandis – užkepta austrė su jūros dumblių traškučiu, šaltas užkandis – brandintų sūrių ir mėsų asorti su karamelizuotomis vynuogėmis, karštas patiekalas – juodojo paltuso filė su daigintų kviečių ir riešutų salotomis arba veršiuko nugarinė su marinuotomis daržovėmis bei keptais baravykais, o desertas – šokolado putėsiai su migdolų traškučiu ir uogomis.

Virs kruiziniu laivu

Žadama, kad atvykusieji į 20 aukštą pasiners lyg į jūrų nuotykį. 70 metrų aukštyje esantis „Vivalavita“ restoranas vienai nakčiai virs kruiziniu laivu, kurio kapitonas ir įgula pakvies žengti į 2024-uosius su išskirtine programa ir nuostabia Klaipėdos panorama.

Renginį ves Aivaras Vaiginis, kuris užtikrins, kad įgulai nieko netrūktų ir, kad visi jaustųsi kaip tikri šios kelionės kapitonai. Vedėjui kompaniją palaikys atlikėja Eleonora Sebrova.

Mėgstantys šokti turės galimybę išmokti keletą profesionalių šokių judesių.

Restorano „Vivalavita“ šefas pasiūlys išskirtinį gardėsių meniu, kuris atitiks net išrankiausių gurmanų lūkesčius.

Šefo komplimentas – sviestinė duonelė su obuolių džemu ir balzamiko ikrais, karštas užkandis – aštuonkojis su balzamike marinuotais svogūnais ir vytinto kumpio skrebučiu, šaltas užkandis – brandintų sūrių ir mėsų asorti su karamelizuotomis vynuogėmis, karštas patiekalas – antienos krūtinėlė su šitaki grybais ir daržovių šimtalapiu arba jūrų velnio filė su riešutų rizotu ir kepintais artišokais, desertas – „New york“ sūrio putėsiai su karameliniu traškučiu.

Prieš vidurnaktį – į terasą

Prieš vidurnaktį šventės dalyviai pakils į aukščiausią Lietuvoje atvirą terasą „SKY21“, kurioje išvys Naujametinius fejerverkus ir sveikins vieni kitus su prasidėjusiais 2024-aisiais.

Vakarėliai vyks gruodžio 31 d., svečiai laukiami nuo 20 val., o šventė prasidės 21 val.

Kaina vienam asmeniui – 179 eurai. Į šią kainą įskaičiuotas šventinis vakaro meniu, dvi taurės putojančio vyno, vedėjo ir atlikėjų programa.

Artėjant renginiui kaina kils.

Norintys dalyvauti, rezervaciją gali atlikti telefonu +370 694 79 563.

Šventės vieta – Naujojo Sodo g. 1a, restoranuose – panoraminiame restorane XII (12 a.) arba „Vivalavita“ (20 a.).

Po šokių ir dainų vakarėlio dalyviai kviečiami rezervuoti numerį viešbutyje, tą padaryti truks vos kelias minutes – https://bit.ly/3xjHIiE.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atlikėja ar dainininkė???

Atlikėja ar dainininkė??? portretas
Man atrodo,kad nei viena iš išvardintu. Sebrova tiesiog buvusi Dragūno sugyventinė.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na moterys būkite MOYERIMIS o ne karvėmis ir nevaikščiokite palaidais tešmenimis.

Dėkui

Dėkui portretas
Nedegu jokio noro savo tokios nuostabios šventės metu klausytis tokios atlikėjos...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių