Quantcast

Renginių karalius R. Žiogas: delfinai „nechaltūrina“

  • Teksto dydis:

Kovo 19 ir 20 dienomis Klaipėdos delfinariumas miestiečius ir Klaipėdos svečius kviečia į naujus renginius „Delfinai ir žvaigždės“, kuriuose įspūdingus pasirodymus pademonstruos aštuoni žinomi Lietuvos žmonės. Vienas jų – gerai žinomas ir nuolat kuo nors stebinantis renginių organizatorius Remigijus Žiogas, kuris neslepia, kad troško į šį renginį patekti dar pernai, vos tik buvo pradėtas kurti pirmasis „Delfinų ir žvaigždžių“ sezonas.

„Net nespėjau padėti telefono ragelio, kai pradėjau mašinoje šūkauti ir džiūgauti“, – taip apie savo reakciją į šįmet gautą pasiūlymą kalbėjo Žiogas. Vyras pripažįsta, kad jį nustebino jau pats pirmas susitikimas su delfinais. „Galvojau, kad bus sunkiau. Tiesa ta, kad ne mes delfinus kažko mokome – tai jie renkasi, ar mus prisileisti, nes viską patys moka ir supranta puikiai. Treneriai man sakydavo – delfinai tave supranta, bet jiems reikia tikslumo – jiems turi viską parodyti normaliai, delfinai nechaltūrina“, – nusijuokė Žiogas.

„Keistas jausmas – paprastai renginiuose visiems vadovauju aš, ir visi daro tai, ką pasakau. O čia tavęs nenori – ir neklauso, net jei gerą komandą duodu. Ne Žiogas treniruoja delfinus, o delfinai Žiogą“, – šyptelėjo renginio dalyvis. Renginių karaliumi vadinamas Žiogas atrado ir daugiau netikėtų darbo su delfinais pusių.

„Tai tikrai yra labai įdomiai sudėtingas projektas. Iš vienos pusės, aš turiu dirbti ir kameroms, ir žiūrovams, ir kartu neprarasti kontakto su delfinais. Tačiau delfinas tai pirmiausiai mato kaip pramogą, bendravimą, jam svarbiausia yra tavo draugystė. Tada jau mūsų užduotis yra tą draugystę paversti ir į gražų pasirodymą žiūrovams“, – pasakojo Žiogas.

Vyras pabrėžė, kad renginiai „Delfinai ir žvaigždės“, kuriuos nuo kovo 22 dienos transliuos ir LRT TELEVIZIJA, jam svarbūs pirmiausia kaip klaipėdiečiui. „Delfinariumas yra tarsi Klaipėdos širdis, kuri šio projekto dėka pradėjo plakti dar smarkiau. Svarbu suprasti, kad šis renginys negali vykti niekur kitur, nes Klaipėda gali didžiuotis tokiu unikaliu ir tokio aukšto lygio delfinariumu. Klaipėda yra labai stipri ir glaudi bendruomenė, tačiau žmonėms kartais reikia priminti, kokius turtus turime. Nereikia dejuoti, kad viskas vyksta tik Vilniuje, tik sostinėje – mes turime tai, ko nėra net aplinkinėse šalyse. Stengiuosi kartu su savimi į delfinariumą atsivesti kuo daugiau žmonių, kad jį pamatytų ir pamiltų iš naujo. Nors esu gyvenęs ir kitur, tačiau mano širdis – Klaipėdoje“, – kalbėjo Žiogas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ggggg

ggggg portretas
per tv ekranus sumontavuas gal ir nieko atrodys. bet kai buvau pirmos laidos filmavimuose, tai nieko gero. nuobodu... ir nieko ispudingo

Karaliaus gerbėjams

Karaliaus gerbėjams portretas
Žurnaliste ar tu esi mates kitų renginių vedėjų prieš pavadindamas tą narcizą karaliumi? Ar žinote, kad visi normalūs žmonės vemia nuo jo ir klausia ar nevedate renginio kaip tas, prieš užsakydami vest renginį :))))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių