Quantcast

„Iki“ parduotuvėje moteris išgyveno siaubą: stiklai galėjo visu svoriu kristi man ant galvos!

Kone per žingsnį nuo vyresnio amžiaus pirkėjos iškrito ir į šipulius sudužo stiklinių, automatinių prekybos tinklo „Iki“ įėjimo durų dalis. Negana to, po šio incidento šoko ištikta moteris teigė sulaukusi išties atsainių parduotuvės apsaugininkės žodžių. „Iki“ atstovai pripažino – į situaciją sureaguota netinkamai.

Kaip pasakojo su dienraščio „Klaipėda“ žurnalistais bendravusi palangiškė, nelaimės auka ji vos netapo rugpjūčio 6-ąją, šiek tiek po 14 val., kai su sūnumi atvyko apsipirkti į Palangoje, Taikos gatvėje, esantį prekybos tinklą „Iki“. Į parduotuvę, moters teigimu, jiedu kartu įėjo pro priekines duris. Tačiau netrukus iš kitų pirkėjų išgirdo, kad šios užstrigo, todėl išeiti ir vežimėliu link automobilio nusivežti pirkinius teko pro galinį įėjimą.

Po apsipirkimo – šokas

Kai prekės į automobilio bagažinę jau buvo sukrautos, pašnekovė sakė pamačiusi, kad priekinio prekybos tinklo „Iki“ įėjimo durys vėl veikia. Tad nusprendė įvažiuoti ir grąžinti pirkinių vežimėlį pro jas, kaip yra įpratusi. Tačiau, kai viduje, prie stiklinių, automatinių durų gyventoja pastatė vežimėlį į tam skirtą vietą ir atsitraukė vos žingsniu, išgirdo didžiulį sprogimą primenantį garsą. Atsisukusi pamatė – iškrito ir sudužo įėjimo durų, prie kurių ji pastatė pirkinių vežimėlį, dalis.

Skaitytojos sūnaus nuotr.

„Užsiėmiau už galvos! Viešpatie! Mano pirmieji sakiniai buvo: „Likau gyva! Likau gyva!“. Jei būčiau užgaišusi bent sekundę, stiklai galėjo visu svoriu kristi man ant galvos. Gal būčiau ir likusi gyva, bet būtų sužeidę galvą“, – emocingai kalbėjo palangiškė.

Šokiravo apsaugininkės žodžiai

Prieš akis ant plytelėmis iškloto parduotuvės grindinio pažirus stiklo šukėms, šoko ištikta moteris sakė iš vienos pirkėjos sulaukusi ne atjautos, o pašiepiančių replikų: „Taip, likai gyva. Nusipirk valerijono, atsigausi“. Esą ne mažiau nustebino ir parduotuvės apsaugininkės žodžiai: „Ir man krito – likau gyva. Ir pati likai gyva – gi nieko neatsitiko“.

„Aš nesupratau, ar čia ir anksčiau buvo iškritę ir sudužę durys, kad ji liko gyva, ar tik tuo metu, kai prie manęs iškrito. Trenksmas buvo toks stiprus, kad jį girdėjo prie automobilio po apsipirkimo likęs mano sūnus. Jis atbėgo į parduotuvę paklausti, kas čia atsitiko“, – atviravo gyventoja.

Apie įvykį jiedu pareigūnams nepranešė, tačiau moters sūnus nufotografavo pamatytą vaizdą ir netrukus pasidalijo nuotraukomis socialiniame tinkle. Kaip teigė, visa tai esą tam, kad informuotų ir taip nuo galinčios tykoti nelaimės apsaugotų kitus žmones.

Sureagavo netinkamai

Dienraščio „Klaipėda“ žurnalistams susisiekus su prekybos tinklo „Iki“ atstovais, šie tvirtino, kad parduotuvės durys veikė. Tačiau anksčiau, prieš įvykstant incidentui, (apie kurį pasakojo palangiškė – aut. past.), pirkėjas esą užsižiūrėjo į kitą pusę bei išeidamas iš parduotuvės atsitrenkė į stiklines duris – jos užstrigo.

„Apsaugos darbuotoja, norėdama pašalinti strigimą, kad pirkėjai laisvai galėtų įeiti ar išeiti iš parduotuvės, stumtelėjo duris į šoną ir vienas durų segmentas iškrito bei sudužo. Per incidentą niekas nebuvo sužeistas ir nenukentėjo. Atsiprašome pirkėjų už nemalonią patirtį“, – sakė prekybos tinklo „Iki“ prekybos vadovas Raivydas Janavičius.

Skaitytojos sūnaus nuotr.

Pasak jo, apsaugininkė ir parduotuvės darbuotojai, buvę šalia, taip pat išsigando ir netinkamai sureagavo į situaciją. Pašnekovas tikino – anksčiau tokių ar panašių incidentų nėra nutikę.

„Kreipėmės į duris aptarnaujančią įmonę, jog nustatytų gedimo priežastis ir pašalintų trūkumus bei užtikrintų, kad tokie ar panašūs atvejai nepasikartotų. Dar kartą apgailestaujame dėl nutikimo“, – akcentavo R. Janavičius.

Primename, kad tai – ne vienintelis šiurpus įvykis šiemet, kai epicentre atsiduria prekybos tinklo „Iki“ pavadinimas. Pavasarį sostinėje esančios parduotuvės tualete buvo rastas dvylika dienų čia išgulėjęs vyro lavonas.

Velionio žmona tąkart taip pat liejo kritiką čia dirbantiems apsaugininkams. „Kaip suprantu, tualetas buvo sugedęs, bet vis tiek jie turėjo matyti, kad ten užeina žmogus ir nebeišeina“, – piktinosi pašnekovė, pridurdama, kad šito taip nepaliks.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir durnas

Ir durnas portretas
gi tu Vladai.

Vladas

Vladas portretas
Tai siekenti dėmesio boba.Kaip tpkių aš nevirškinu.Jos matomai niekas nedulkina,todėl ir nepatenkinta.

Ne liberalui

Ne liberalui portretas
Šaunuolis, pritariu 200-300 proc. Aplinkiniai gyventojai prie SAVO, kitoje sankryžos prie naujųjų Kalniečių pusėje ir kt. labai tikėjomės Maximos. Bet įsodino tą sušiktą IKI. O šiame rajone nėra nė vienos Maximos ir keli Ikiai bei Ikiukai. Velniams tiek daug niekam tikusių parduotuvių. Kažkieno interesai, matyt.
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių