Quantcast

„Klaipėdos autobusų parkas“ veš į „Aurum 1006 km“ lenktynes

  • Teksto dydis:

Ketinantys liepos 14-17 dienomis apsilankyti populiariausiame Lietuvoje sporto renginyje – lenktynėse „Aurum 1006 km powered by Hankook“ Palangoje – turi galimybę ten nuvykti bendrovės „Klaipėdos autobusų parko“ (KAP) transportu. Iš Klaipėdos ir Palangos į lenktynes KAP autobusai žiūrovus veš nemokamai, o iš kitų šalies miestų KAP reguliariais reisais galite atvykti pigiau.

Kaip ir praėjusiais metais, didžiausia Vakarų Lietuvoje keleivinio transporto bendrovė „Klaipėdos autobusų parkas“ yra lenktynių „Aurum 1006 km powered by Hankook“ partneris ir automobilių sporto gerbėjams teiks pavėžėjimo paslaugas.

„Pasak organizatorių, labai geras sprendimas iš Palangos centro surinkti žiūrovus ir nemokamai mūsų elektriniais autobusais nuvežti į renginio vietą. Suskaičiuota, kad apie 300 automobilių palikta ne renginio zonoje, išvengta anksčiau visus varginusių transporto kamščių ir, savaime suprantama, ženkliai mažesnė kurorto oro tarša“, – sakė Vaidas Ramanauskas, bendrovės „Klaipėdos autobusų parko“ generalinis direktorius.

Kaip ir pernai, renginių dienomis, liepos 14-16-ąją, kasdien iš Vytauto gatvės, iš stotelės šalia senosios Palangos autobusų stoties, į lenktynių miestelį ir atgal kursuos du KAP elektriniai autobusai „Dancer“. O dar vienas elektrobusas veš lenktynių žiūrovus nuo Palangos arenos iš S. Dariaus ir S. Girėno gatvės.

Papildomos galimybės nemokamai nuvykti į lenktynes šiemet atsiras ir klaipėdiečiams bei uostamiesčio svečiams: ketvirtadienį-penktadienį kas dvi valandas, o šeštadienį kas valandą nuo prekybos centro „Studlendas“ į lenktynes Palangoje ir iš jų atgal į Klaipėdą kursuos KAP autobusai.

Be to, iš tolimesnių Lietuvos kampelių susiruošusiems atvykti į „Aurum 1006 km“ lenktynes, važiuojant KAP tarpmiestinių maršrutų autobusais bus galima pasinaudoti 10 proc. nuolaida kelionei į pajūrį. Pateikus lenktynių žiūrovo bilietą ši nuolaida KAP autobusuose galios nuo liepos 12 iki 18 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių