Quantcast

Klaipėdos miesto poliklinikos vadovo konkursą laimėjo J. Sąlyga

  • Teksto dydis:

 Buvęs ilgametis Klaipėdos Jūrininkų ligoninės direktorius Jonas Sąlyga laimėjo konkursą eiti Klaipėdos miesto poliklinikos vadovo pareigas.

Apie tai jis sekmadienį paskelbė feisbuke.

„Mano, kaip vadovo, karjera prasidėjo dirbant poliklinikoje. Vadovavau tuometinės Žvejų poliklinikos skyriui, pavaduodavau poliklinikos vedėją. Vėliau sveikatos ministro buvau paskirtas vadovauti Klaipėdos jūrininkų ligoninei. Laimėjau konkursą ir nuo pirmadienio vadovausiu Klaipėdos miesto poliklinikai“, – rašė J. Sąlyga.

Pernai lapkritį J. Sąlyga paprašė atleisti jį iš pareigų Jūrininkų ligoninėje, kuriai vadovavo nuo 1992 metų.

Ilgametis Klaipėdos Jūrininkų ligoninės vadovas Jonas Sąlyga pranešė pasiprašęs atleisti jį iš pareigų. Jis pereinamuoju laikotarpiu nuo praėjusių metų sausio laikinai buvo paskirtas vadovauti Klaipėdos universiteto ligoninei (KUL).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Džiaugiamės

Džiaugiamės portretas
Labai gerai,gal tvarka bus..labai labai gerai...nuostabu..sveikiname..laukiame...

TIKRA TIESA

TIKRA TIESA portretas
nereikia cia nesamoniu rasineti,jurininku ligonine neturejo skolu ,skolas padare miesto ligonines administracija,ir apie tai buvo ne karta rasyta.Jurininku ligonine yra viena is geriausiu kliniku Lietuvoje.Cia aisku kieno nuopelnas,- tai vyr.gydytojo ir kitu zinomu auksto lygio mediku.

na

na portretas
turiu išsėtinę sklerozę, labai padėjo kraujo valymas daugiau kaip 20 metų atgal santariškėse. Klaipėdoj to dalyko nėra. Kodėl_
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių