Quantcast

Klaipėdos universiteto rektorius: esu patriotas

Dabartinio Klaipėdos universiteto rektoriaus Artūro Razbadausko, pretenduojančio į šį postą antrai kadencijai, viešas prisistatymas sulaukė universiteto bendruomenės dėmesio. Atvirame posėdyje vienintelis kandidatas į šias pareigas pateikė universiteto viziją bei penkerių metų veiklos programą.

Į Klaipėdos universiteto (KU) rektoriaus postą pretendavo du kandidatai.

Po to, kai prof. habil. dr. Eimutis Juzeliūnas netikėtai atšaukė savo kandidatūrą, į šias pareigas liko vienintelis pretendentas – dabartinis įstaigos vadovas prof. dr. A. Razbadauskas.

Atviro universiteto tarybos posėdžio metu rektorius pristatė savo viziją, kurioje akcentavo siekį, kad KU išgarsėtų pripažintais tarptautiniais mokslo ir studijų pasiekimais bei Baltijos jūros regiono gerovei reikšmingomis inovacijomis.

Taip pat buvo pristatyta penkerių metų veiklos programa. A. Razbadauskas pažadėjo stiprinti konkurencinį KU pranašumą, pritraukti ir išlaikyti geriausius talentus, pritraukti geriausius darbuotojus, didinti darbuotojų motyvaciją, stiprinti įstaigos reputaciją ir visuomenės pasitikėjimą ja.

Paklaustas, kodėl kandidatuoja dar sykį į KU rektoriaus postą, A. Razbadauskas atsakė: „Esu miesto ir universiteto patriotas.“

Šiuo metu KU rektoriaus pareigas einančio A. Razbadausko kadencija baigiasi 2024 m. kovo 4 d.

Tarybos uždaras posėdis, kuriame bus renkamas KU rektorius, vyks gruodžio 11 d. 14 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oho

Oho portretas
O tai patriotizmas sveikatos srityje Klaipėdos universiteto Rektoriui A. Razbadauskui jau baigėsi, kad vizijose ir pgrogramose liko tik su jūra moksliniai pasiekimai? O kur sveikatos sritis tiek buvo rašoma kaip reikalingi visi ligoninių jungimai, tačiau skaitant spaudą nesimato jokių pokyčių, išskyrus kad Klaipėdiečiams mažėja paslaugų prieinamumas. Vienas likes kandidatas turbūt pats i reikšmingiausias pasiekimas, kad toliau būtų tesiami chaotiški darbai.

kas ir kokios kokybės patriotas yra - vertina ŽMONĖS,

kas ir kokios kokybės patriotas yra - vertina ŽMONĖS, portretas
pačiam save vertinti viešai, yra - n e k u k l u ,būtina pasitikėti savo konkrečiu elgesiu ir veikla, ir--žmonės tai pastebės.

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai kad prisipazino kad yra vagis, aferistas ir landzbergines fasistines gaujos chalujus. Patrijotas -- cha cha cha. Tokius patrijotus prie sienos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių