Quantcast

Kretingos rajono gatvių apšvietimui įrengti – per 700 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Šiais metais į Kretingos rajono gatvių apšvietimo įrengimą ir jau esamo modernizavimą savivaldybė planuoja investuoti daugiau nei 700 tūkst. eurų.

„Skaičiuojame, kad atlikus Kretingos miesto gatvių apšvietimo modernizavimo darbus, bendrai bus sutaupoma apie 40 proc. gatvių apšvietimui sunaudojamos elektros energijos, o į energiją taupančius LED šviestuvus bus pakeista apie 90 proc. senųjų miesto gatvių šviestuvų“, – pranešime spaudai sakė A. Kalnius.

Anot jo, tam tikrose Kretingos miesto gatvėse jau įrengti ne tik nauji LED šviestuvai, bet ir pakeistos senosios apšvietimo atramos, inžineriniai tinklai, valdymo spintos.

Naujas apšvietimas įrengtas ir Kretingos rajono Jokūbavo gyvenvietėje, P. Vileišio gatvės ruože nuo Laukų g. iki „Žemaitijos“ sodų Kretingoje.

Darbai nesustos ir kitąmet. Numatoma atnaujinti Sporto, Stadiono, Miško, Savanorių, Gėlių, Pušyno gatvių Kretingoje ir Darbėnų gatvės Grūšlaukėje apšvietimą. Toliau bus atliekami Kretingos gatvės Kartenoje, Palangos gatvės ruožo iki sankirtos su Penkininkų gatve Kretingoje, Akmenos gatvės Kurmaičių kaime, Palaukės gatvės Padvariuose ir Velėnijų gatvės Tuzų kaime apšvietimo tvarkymo darbai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Kas finansuos ir kokios lempos bus sudėtos ar su grybais ant lempu kurios galės sekti kiekviena žingsi .Man ir kitiems tokiu lempu nereikia susikabinkite savo sodyboje , tikiuosi niekas neprieštaraus tokiam veiksmui

Povilas

Povilas portretas
Labai norėtume kad Padvariuose Švyturio g atsirastų apšvietimas

Sviestuvai

Sviestuvai portretas
tikriausiai su priedais, "pagerinti".
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių