Quantcast

Miesto centre – bebro medžioklė

Klaipėdoje aidėjo šūviai. Pačiame miesto centre lėtai važinėdami lengvuoju automobiliu nežinomi piktadariai apšaudė čia priklydusį bebrą ir jį sužeidė. Įbaugintas ir sužalotas gyvūnas iš paskutiniųjų bandė gelbėtis. Šio naktinio incidento liudininko teigimu, bebrą esą galėjo pribaigti gamtosaugininkai.

Pamanė, kad šaudo į šunį

Klaipėdietis Viktoras (vardas pakeistas – A.D.) tapo žiauraus elgesio su gyvūnu liudininku.

Ketvirtadienį maždaug 21.15 val. vyras, būdamas savo namuose Gluosnių skersgatvyje, staiga lauke išgirdo šūvius.

Tą vakarą miestą gaubė tirštas rūkas.

Išbėgęs lauk Viktoras pamatė, kad po gatvę važinėja baltas ar pilkas lengvasis automobilis (valstybinis numeris žinomas – HUT XXX) ir persekioja kažkokį gyvūną.

"Mačiau du jaunus vyrus. Jie važinėjo lėtai ir vienas jų šaudė pro mašinos langą į kažkokį juodą gyvūną, kuris bandė slėptis, spraudėsi prie namų, prie tvorų ir iš paskutinių jėgų mėgino pasprukti nuo persekiotojų. Dar pagalvojau, kad kažkas tokiu žiauriu būdu sumanė atsikratyti šunimi", – pasakojo Viktoras.

Ryžosi sekti šaulius

Klaipėdietis įžiūrėjo, kad tai kažkoks vandens gyvūnas – ūdra arba bebras.

Vyras ryžosi sekti automobilį, kuris važiavo gana lėtai upės link ir vis šaudė į jau kraujuojantį gyvūnėlį.

Tie šūviai nesiliovė, Viktoras vis tiek toliau ėjo paskui tą mašiną, bet gyvūno persekiotojai jį pamatė, tada apsisuko ir nurūko Bangų gatvės link.

"Nedrįsau tų šaulių sudrausminti, juk nežinojau, gal jie ir į mane šaus. O sužeistas gyvūnas bandė nusigauti prie upės. Bandžiau prie jo prieiti. Prie upės pamačiau dvi merginas, kurios irgi matė kraujuojantį bebrą ar ūdrą ir girdėjo šūvius. Paprašiau, kad jos iškviestų policiją, nes išgirdęs šaudymą, skubėdamas iš namų, nepasiėmiau savo telefono", – teigė klaipėdietis.

Gatvėje – kraujas ir gilzės

Vyro pasakojimą vakar rytą dar liudijo kruvina šliūžė asfalto paviršiuje ir besimėtančios smulkaus kalibro kovinio ginklo gilzės. Viktoras tikino girdėjęs 7 ar 8 šūvius.

Policija atvyko po keliolikos minučių. Nusikaltėlių, kurie šaudė miesto centre, suprantama, jau nebeaptiko.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baisu kas darosi

Baisu kas darosi portretas
Mažvaikių "žaidimai" už kuriuos kažin ar bus nubausti. Durnumui ir naglumui kai kurių visgi ribų nėra.

Vidmantas

 Vidmantas portretas
Nei patys žmoniškai gyvent mokam,nei bebrams-bebriškai.Paklydūsiam kelią parodyk,padėk...O čia..-atmorozai,kažkokie...Netikiu kad kas šioje ist.bus nubaustas...visi užsiėmę svarbesniais reikalais !?...Bjauru ir tiek...Policija?-Nieko nedarys,neieškos...O BEBRO iš ties gaila...

Aš portretas
Galimai linksminosi ir surengė atrakciją pašaudyti iš kovinio ginklo į vargšą niekam blogo nepadariusį gyvūną...
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių