Quantcast

Orai: sulauksime tikro rudens

Spalio antrąją savaitę pasirodys tikrasis ruduo – lietingas, audringas ir itin vėjuotas. Tačiau savaitės viduryje kelias dienas temperatūra galbūt sieks ir 18 laipsnių šilumos.

Šeštadienį vyraus stiprus šiaurės vakarų vėjas, kuris sieks iki 20–25 m/s. Temperatūra dieną bus 14–16 laipsnių. Veikiausiai sulauksime ir lietaus.

Sekmadienis taip pat bus audringas. Ir naktį, ir dieną vyraus tas pats šiaurės vakarų vėjas, jo stiprumas nesikeis, gūsiai sieks iki 25 m/s. Dieną vėl sulauksime lietaus. Naktis bus nežymiai šiltesnė už dieną – naktį temperatūra laikysis iki 8–10 laipsnių, o dieną – kiek vėsiau.

Pirmadienio naktį, ypač pirmoje nakties pusėje, vėjo stiprumas sieks apie 15–20 m/s, dieną šiek tiek nurims. Temperatūra naktį atvės iki 7–9 laipsnių, o dieną laikysis apie 10–12 laipsnių šilumos. Šią dieną taip pat prognozuojamas lietus. Neatmetama tikimybė, kad lis visą likusią savaitę.

Antradienį vėjas nurims – pietryčių vėjas sieks iki 12 m/s. Naktis bus vėsoka – iki plius 8 laipsnių, o diena šiltesnė – laikysis apie 12–14 laipsnių šilumos.

Trečiadienio naktį vakarinių krypčių vėjas pūs silpnai – apie 5–10 m/s, o dieną vyraus pietvakarių vėjas, kuris sustiprės iki 18 m/s. Naktį temperatūra sieks 10–12, o dieną – 15–17 laipsnių šilumos.

Panaši oro temperatūra bus ir ketvirtadienį, o likusiomis savaitės dienomis vėl atvės.

Lietus numatomas tiek ketvirtadienį, tiek penktadienį. Abi šias dienas sustiprės vėjo gūsiai, penktadienį jie vėl sieks net iki 20–25 m/s. Šiomis dienomis bei savaitgalį šiluma irgi nelepins – naktimis laikysis apie 10–12, o dienomis – iki 15 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: oraipajūrisruduo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių