Quantcast

Parkavimui uostamiestyje – dar daugiau galimybių?

Nuo šiol Gedminų gatvės ir Statybininkų prospekto gyventojai, neradę kieme vietos automobiliui pasistatyti, tai padaryti galės vieno prekybos centro aikštelėje už minimalų mokestį. Apie tai savo „Facebook“ paskyroje paskelbė Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

Anot mero, tokį susitarimą pavyko pasiekti su „Norfos mažmenos“ vadovu Dainiumi Dunduliu.

„Dėkoju „Norfos mažmenos“ vadovui Dainiui Dunduliui, su kuriuo asmeniškai teko bendrauti siekiant, kad gyventojams būtų sudarytos sąlygos laikyti savo automobilius, ir klaipėdiečiai patirtų mažiau nepatogumų dėl parkavimo vietų trūkumo. Tikiuosi, kad šis pavyzdys paskatins ir kitų prekybos centrų valdytojus atverti savo aikšteles. Dėl to tęsiame derybas ir siekiame pozityvaus rezultato“, – tikino A. Vaitkus.

Tęsiame derybas ir siekiame pozityvaus rezultato.

Klaipėdos meras savo įraše dar kartą priminė vieną svarbiausių prioritetų – kad uostamiestyje daugėtų vietų automobiliams statyti.

„Bendradarbiavimas su prekybos centrų savininkais – galimybė bent iš dalies pagelbėti gyventojams. Savivaldybė taip pat tęsia darbus ir planuoja naujų parkavimo vietų įrengimą. Pernai įrengėme 500 vietų, o šiais metais planuojame kelis kartus daugiau“, – akcentavo A. Vaitkus.

Arvydas Vaitkus. I. Kiseliovaitės nuotr.

Gyventojai paskaičiavo, kad už stovėjimą minėtoje aikštelėje nuo 20 iki 9 val. reikės susimokėti maždaug 1,1 euro. Dalis klaipėdiečių mano, kad tai – sveikintinas dalykas. Kita pusė nusiteikusi ne itin pozityviai, kadangi dėl to esą atsiras papildomų išlaidų.

„Nemokamų vietų įrenkite, kiek yra neišnaudotų plotų“, – skundėsi gyventojas.

Panašiai rašė ir kiti bei pridūrė, kad Klaipėdoje galėtų atsirasti kelių aukštų parkavimo aikštelės. Taip pat siūloma įrengti ir požeminių stovos vietų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

> tam klounui

> tam klounui  portretas
Tai , kad save vadinantys patryyyyjotais , tie kurie mero rinkimus pralaimėjo, Klaipėdos ir klaipėdiečių nekenčia , man jau aišku . Į ką tapo panašus miestas valdant liberkonserVatoms , matau . Jums tik asmeninė gerovė ir komforto zona rūpi . Mėšliai .

Ypatingai bukiems

Ypatingai bukiems  portretas
buhalterijos nereikės, jei statysite tose , NEMOKAMOSE vietose , kurias jums paliko buvę miesto valdyme konservatoriai ir liberalai liberalieji . Nesuprantu inkštimo. Aikštelė PRIVATI ir ne nuolatiniam parkavimui skirta ! Mokate centus , o ne baudas , nes " nėra kur pastatyti " ir vėl negerai? Važiuokite viešu transportu, nereikės rūpintis ar mokėti už parkavimą . Klaiku skaityti ...kokios " galvos " dergia merą .

> parkeri,

> parkeri,  portretas
Kaip turi būti, gali ir toliau sapalioti. Dabar yra kaip yra . Buvę miesto valdyme liberalai liberalieji ir konservatoriai , BUVĘ , atidavė miesto žemes verslams ! Žemė tapo privati ! Taškas ! Nepamirškite per būsimus rinkimus jiems " padėkoti" prie balsadėžių . Meras Vaitkus ir visi būsimi NETURI JOKIŲ GALIŲ įsakinėti privačios žemės savininkams . Nesuvokiate elementarių dalykų ? O tai, kad meras Vaitkus tariasi ir šiuo atveju žemės savininkas Norfa geranoriškai sutiko , abiems ačiū.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių