Quantcast

Prie „Depo“ nuolat pažeidžiamos taisyklės

Vairuotojai sutrikę: daugelis nebesusigaudo, kaip nepažeisti taisyklių ir išvažiuoti iš prekybos centro "Depo" automobilių aikštelės į Šilutės plentą.

Milžinišką aikštelę įsirengęs prekybos centras turi išvažą į Dubysos gatvę. Visada judri gatvė jungia pagrindines miesto arterijas – Taikos prospektą ir Šilutės plentą.

Kadangi "Depo" aikštelė yra visiškai šalia Šilutės plento, didesnė dalis važiojančiųjų siekia kaip galima greičiau įvažiuoti būtent į ją.

Daugybė pirmą kartą čia užsukančių vairuotojų sutrinka: kelio ženklai verčia sukti į dešinę, tačiau punktyrinė skiriamoji linija lyg ir nedraudžia sukti ir į kairę.

Abejoti, ar taip galima pasielgti, verčia ir faktas, kad didesnioji vairuotojų dalis nepaiso kelio ženklo ir iš "Depo" aikštelės iškart suka Šilutės plento link.

Kadangi iš Šilutės plento į Dubysos gatvę sukama iš abiejų priešpriešinių srautų, čia visada būna judru.

Vos išsukę iš prekybos centro automobilių vairuotojai stengiasi įsisprausti į paprastai nemenką mašinų srautą, bandydami prasmukti tarp įvažiuojančių į šią gatvę vilkikų ir lengvųjų.

Kelių policijos Veiklos organizavimo ir prevencijos skyriaus viršininkas Gediminas Kalasūnas paaiškino, kad visi vairuotojai, kurie iš "Depo" suka į kairę, pažeidžia kelio ženklo reikalavimus, o tuo pat metu ir Kelių eismo taisykles.

Paklaustas, ar dažnai tenka čia bausti pažeidėjus, pareigūnas teigė, jog Kelių policija pirmiausia kreipia dėmesį į prioritetinius taisyklių pažeidimus.

Tokiais pažeidėjais vadinami neblaivūs vairuotojai, neturintys vairuotojo pažymėjimo, nesegintys saugos diržų, gatvėse besielgiantys pavojingai ir chuliganiškai. Be to, pareigūnai didelį dėmesį skiria pėsčiųjų pažeidimams.

Pasak G.Kalasūno, jokių privačių asmenų ar prekybos centro "Depo" administracijos pranešimų, skundų apie pažeidinėjamas taisykles minėtoje vietoje pareigūnai kol kas nėra gavę.


Šiame straipsnyje: eismasvairuotojaiDepoposūkis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jokių problemų

Jokių problemų portretas
Taigi sukit pro kitą išvažiavimą tiesiai į Šilutės plentą. Ten atskira greitėjimo juosta yra.Nesuprantu, ko grūstis į Dubysos g.,jei planuoji vistiek važiuoti po to Šilutės plentu.

jo

jo portretas
Ha, prie Vėtrungės pastoviai tai vyksta. Ir dar ištisinė. Įdarbinkit kokį žmogelį su kamera. Uždirbs sau ir kitiem algą

Anonimas

Anonimas portretas
Sakyciau visai bereikalingas zenklas - kai pikas tai tiesiog nera kur sukti i kaire - eile masinu prasideda dar iki depo gali laukti belekiek laiko. Daug greiciau nuvaziuoti iki kito isvaziavimo. o kai ne pikas suki i kaire ir niekam tai nemaiso.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių