Quantcast

Restoranų atnaujinimui Klaipėdos „Akropolyje“ – 1 mln. eurų

  • Teksto dydis:

Klaipėdos prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ jau įpusėjo aplink Ledo areną įsikūrusi restoranų ir kavinių zonos rekonstrukcija. Kovo 16 d. čia atsidarė naujas Azijos virtuvės restoranas „Manami“, o iki gegužės mėnesio duris dar atvers naujas kiniškų patiekalų restoranas „Jing Bin Lou“, „Caid cafe“ kavinė, tai pat koncepciją iš esmės pakeitę „Can Can“, „Soya“ ir „Čili pica“ restoranai. Iš viso bus atnaujinta 1000 kv. metrų prekybos centro ploto, o į rekonstrukcijos projektą investuota apie 1 mln. eurų.

„Po rekonstrukcijos bus atvertos erdvės – iš alėjų, nuo restoranų staliukų bus matyti tai, kas vyksta Ledo arenoje. Atsisakome didžiosios dalies anksčiau buvusių interjero detalių, o jas pakeis modernaus dizaino sprendimai – dominuos natūralios spalvos ir medžiagos, bus kur kas šviesiau“, - apie permainas pasakoja Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas sakė, kad visi darbai turi būti baigti iki gegužės mėnesio, tad vasaros sezoną didžiausias Vakarų Lietuvoje prekybos ir pramogų centras pasitiks jau atsinaujinęs.

„Pietauti ar vakarieniauti mieste pastaraisiais metais tampa vis populiariau. Manau, kad atsinaujinę „Akropolio“ restoranai šiemet sulauks dar daugiau lankytojų, juo labiau, kad vasaromis į Lietuvos pajūrį atvykstančių poilsiautojų srautas vis auga“, - skaičiuoja O. Zibalis.

Pasak jo, itin daug pirkėjų Klaipėdos „Akropolis“ sulaukia vėsesnėmis ar lietingomis vasaros dienomis, kai orai neleidžia mėgautis paplūdimių malonumais. „Kitą vertus, matome, jog žmonės poilsiauja vis judriau – jie nebenori leisti laiko vienoje vietoje, tad dažnas iki popietės prabuvęs prie jūros, po to atvažiuoja į Klaipėdą, pasivaikšto senamiesčiu, apsilanko parduotuvėse, pavakarieniauja. Būtent dėl šios priežasties prieš keletą metų vasaromis prailginome „Akropolio“ darbo laiką“, - pasakoja O. Zibalis.

 


Šiame straipsnyje: KlaipėdaAkropolisrestoranai

NAUJAUSI KOMENTARAI

darius

darius portretas
dizainas buvo visai geras, isskirtinai atrode, dabar tik pablogins su savo "modernizmu".

nesvarbu

nesvarbu portretas
Draugiskai patariu i Manami restorana valgyt neit, nes virejai ten ne patys geriausi, o kai kurie net be praktikos... Isivaizduokit rytietiska virtuve, o virejai be praktikos...

valgiusi akropoly

valgiusi akropoly portretas
siūlyčiau kainas susimažint, kad privalgiusiems dar ir medikamentams užtektų, nes jei patiekalas nelabai brangus, gali gauti vakarykščių pašildytų atliekėlių, jei kainuoja brangiau, nei vidutiniškai, tai patiekalą pamačius, noras valgyt praeina, o jei visgi ryžtiesi, tai gal nelabai spėt iki pagalbinių patalpų ir bent jau savaitę po to vartot, skrandžio darbą gerinančius, vaistus. Bet gal maitintojai mano, jog žmogus ateina pas juos, tarsi į muziejų, interjerą įvertint, ant minkštasuolių pasėdėt, na ir ......susimokėt.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių