Quantcast

Šiukšles Dubysos gatvėje sukrovė savavališkai?

Netoli dviračių tako Dubysos gatvėje sukauptas šiukšlynas čia stūkso nuo pernai rudens. Manoma, kad maišus su pernykščiais lapais šioje vietoje galbūt paliko rangovai, tvarkę teritoriją, arba atliekos čia atsirado po gyventojų talkos.

Dubysos gatvėje vienoje vietoje palikta daugiau nei dvidešimt didelių šiukšlių maišų, į kuriuos sukrauti pernykščiai lapai, nugenėtų medžių bei krūmų šakos, o vėliau ir gyventojai pradėjo palikinėti šalia kitas šiukšles, nudėvėtus rūbus ar buitines atliekas iš namų.

Klaipėdietis teigė, kad maišus su lapais pastebėjo dar praeitų metų rudenį, pasak jo, atliekų maišų šioje vietoje tiek daug nebuvo, tačiau kas kartą jų vis padaugėdavo.

„Važiuodamas pro šalį, kiekvieną kartą pastebiu, kad atliekų padaugėja, ir matau, kad šalia tų žaliųjų atliekų jau paliekamos ir buitinės šiukšlės“, – aiškino vyras.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė teigė, kad Dubysos gatvėje esančios vienoje vietoje sudėtos atliekos nėra likusios iš savivaldybės organizuotų talkų ar kitų užsakytų tvarkymo darbų.

„Veikiausiai šios atliekos yra atneštos iš kitų, netoliese esančių teritorijų, informaciją apie netvarką perdavėme Viešosios tvarkos skyriaus specialistams, kurie ir išsiaiškins, kas paliko visus šiuos šiukšlių maišus“, – teigė I. Kubilienė.

Savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Marius Poimanskis patikino, kad situacija jau nagrinėjama ir greitu metu savivaldybės darbuotojai nuvyks į vietą, kur ir turėtų išsiaiškinti, kas galėjo sunešti tokį šiukšlių kiekį į vieną vietą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Vyt lauk tokia tvarkymo vedėja! Nieko jie nemato pastoviai. Nejaugi nėra vyriškos rankos?

.

. portretas
o kada dviraciu vazinet? reik spauda perskaityt, kavos atsigert, o cia jau arti pietus: negi po pietu pilnu skrandziu dvirati minsi? tik spesi ataskaitas sutvarkyti ir darbo laikas baigesi. tiesiog nebespejama visko...bet jei premija- kita kalba..

Moteriškė ne savo pareigose

Moteriškė ne savo pareigose portretas
Miesto tvarkymo skyriui, tvirto charakterio ir tvirtos fizinės būklės reikia žmogus. O ne klaviatūros minkytojos. Nes tikras miesto tvarkos sargas ir dviračiu pravažiuotų, pėsčiomis praeitų visais miesto nuošalesnes vietas,pamatytų kaip atrodo tvarka ne tik Liepų gatvę.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių