Quantcast

Tęsiamas didžiųjų atliekų surinkimas iš klaipėdiečių kiemų

  • Teksto dydis:

Rugsėjo savaitgaliais iš Klaipėdos gyventojų bus surenkamos stambiosios atliekos.

Didžiosios atliekos – tai stambūs buities apyvokos daiktai: baldai, langai, durys, dviračiai ir kitos namų ūkyje susidarančios didelių matmenų atliekos, kurios dėl savo dydžio negali būti metamos į mišrių komunalinių atliekų surinkimo konteinerius ar paliekamos šalia jų.

Didžiosioms atliekoms nepriskiriamos statybos ir griovimo atliekos, buityje susidarančios pavojingos, elektros ir elektroninės įrangos atliekos, naudotos padangos. Prašome šių atliekų nenešti – vežėjas jų nepriims.

Šį savaitgalį nurodytomis valandomis atliekų surinkėjų mašina atvažiuos į šias vietas:

Kada į kitus kvartalus atvažiuos didžiąsias atliekas surenkanti mašina, galite sužinoti KRATC interneto svetainės rubrikoje „Atliekų surinkimo grafikai“.

Iš Klaipėdos miesto gyventojų didžiosios ir kitos atliekos nemokamai priimamos didžiųjų atliekų priėmimo aikštelėse Tilžės g. 66A, Plieno g. 13, Šiaurės per. 30. Daugiau informacijos apie priėmimo tvarką ir aikštelių darbo laikus rasite https://kratc.lt/lt/atlieku-surinkimo-aiksteles/.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petras

Petras portretas
Kad veža - labai gerai. Tik klausimas, kaip plačiai šita žinia paskleista. Ar yra skelbimai laiptinėse, prie konteinerių, laikraštyje, ar prenešta bendrijų pirmininkams? Jei ne, tai reikia, kad būtų. Tada ir atneš žmonės daugiau tų atliekų. Kai nežinai, tai ir neneši.

*komentarui*

*komentarui*  portretas
kitą kartą, tikriausia, mašinos sulauksite po pusmečio ... Tomis dienomis,kai atvažiuoja mašina, vos vienas kitas žmogus atneša tas didžiąsias atliekas, kiti kaip tempė taip ir temps prie konteinerių ( pvz. žmogus po savaitės nusipirko naują sofą ar kilimą , tad senuosius daiktus nevaleika numes prie konteinerio ) .

Komentaras

Komentaras portretas
Na, pagaliau kažkas pajudėjo, tikėkimės, kad ir kitais mėnesiais, taip pat važiuos.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių