Quantcast

Uostamiesčio ligoninėse – vis dar nemažai traumas patyrusių žmonių

Šį mėnesį uostamiesčio ligoninėse apsilankė šimtai įvairių traumų dėl slidumo patyrusių klaipėdiečių. Nors pastarosiomis savaitėmis pacientų skaičius mažėjo, manoma, kad prasidėjus atlydžiui jų skaičius vėl išaugs.

Ligoninėse pacientų skaičiai dabar niekur nėra tokie dideli, kokie buvo prasidėjus dideliam snygiui lapkričio pabaigoje ir gruodžio pradžioje, kai vien per parą apsilankydavo per šimtas gyventojų.

„Tikrai ne daugiau, žmonės susitaikė su sniegu, elgiasi atsargiai. Pasitaiko viena kita trauma, susijusi su slydimu, bet nėra ypač daug. Laukiame atlydžio ir pašalimo, o tada jau bus. Bet taip, kaip buvo gruodžio pradžioje, nėra“, – sakė Klaipėdos universiteto ligoninės filialo „Klaipėdos ligoninė“ Priėmimo–skubios pagalbos skyriaus vedėja Rūta Juškaitė.

O Respublikinės Klaipėdos ligoninės Priėmimo–skubios pagalbos skyriaus vadovė Dovilė Černiauskienė tikino, kad pacientų, į ligoninę atgabentų dėl patirtų kaulų lūžių, vis dar daug.

„Šimto nesiekia, bet apie 50 per dieną, kai budi mūsų ligoninė, būna. Pirmadieniais ir trečiadieniais veža į kitą ligoninę. Jei pacientai patys gali ateiti, juos taip pat priimame. Antradienį buvo mūsų diena, tad per tą dieną apsilankė iš viso apie 90 žmonių, iš jų 50–60 – dėl traumų“, – teigė D. Černiauskienė.

Anot jos, dauguma susižaloja tiesiog paslydę eidami taku ar gatve.

„Kiek dirbu Priėmimo skyriuje, kiekvienais metais, kai atšyla, traumų būna ypač daug, bet į priekį nieko prognozuoti nenorime“, – kalbėjo D. Černiauskienė.

Specialisčių teigimu, traumų pasitaiko įvairių – nuo dilbių, blauzdų kaulų lūžių iki šlaunikaulių, kaklo lūžių. Jas patiria įvairiausio amžiaus žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mokančiam , jei neprižiūri ar prastai dirba

Mokančiam , jei neprižiūri ar prastai dirba  portretas
jūsų administratorius visada galite pasirinkti kitą . Darykite ką nors nors dėl savęs , savo namų , o ne komentaruose virkaukite . Juokingai atrodote , o man jau ir kvailai.

Jei mokate administratoriui už priežiūrą

Jei mokate administratoriui už priežiūrą  portretas
tai ir kreipkitės į juos , o ne komentaruose virkaukite . Moku ir aš , mūsų valytoja puikiai prižiūri , bet aš ne paranojos kamuojama ir suprantu žiemą būna visaip , nuvalė , bet vėl užsnigo ir t.t . Kiek mokate už priežiūrą ? Kelis eurus ? Eikite jūs padirbėti amžini zyzlos .

Slykstu skaityti

Slykstu skaityti portretas
Ponas ar ponia jūs turbūt nemokate už teritorijos priežiūra , o mes mokame paslaugų būstui už teritorijos priežiūra , bet niekas nepriziuri.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių