Quantcast

Uostamiestyje įsibėgėja „Sveikata 2016“

Nuo pat šeštadienio ryto būriai uostamiesčio gyventojų plūsta į jau antrą dieną vykstančią parodą „Sveikata 2016“. Klaipėdiečius domina ne tik galimybė susipažinti bei įsigyti naujausios produkcijos, skirtos gerinti sveikatą, bet ir dalyvauti sveikatos specialistų rengiamuose mokymuose, čia pat pasitikrinti regėjimą arba kraujospūdį.

Šį savaitgalį Klaipėda bus tikru tradicinės ir netradicinės medicinos paslaugų uostu. Nuo pat ryto būreliai uostamiesčio gyventojų traukė į „Švyturio“ areną, kur vyksta jau tradicine tampanti bendrovės „Expo Vakarai“ organizuojama paroda „Sveikata 2016“.

Kaip ir kasmet, parodos lankytojai supažindinami su įvairiais preparatais, gydymo bei reabilitacijos programomis, atskiromis procedūromis, sanatorijomis, pirminės sveikatos priežiūros bei reabilitacijos centrais, įvairiomis klinikomis.

Į parodą užsukę gyventojai kviečiami čia pat pasitikrinti akis, pasimatuoti kraujospūdį bei išmėginti masažo kėdes, pasimėgauti gintaro vandeniu ar natūraliomis arbatomis.

Gyventojai kviečiami pasinaudoti ir galimybe atlikti nemokamą iš namų atsinešto geriamojo vandens tyrimą.

Itin daug dėmesio sulaukia netradicinės medicinos atstovai. Prie stendų, kuriuose pristatomi masažai, akupunktūros, meno, dailės, gintaro ar kitokios terapijos nuolat nestinga žmonių. Klaipėdiečiai domisi tokių gydymo būdų veiksmingumu, kilme bei žeria kitus klausimus.

Penktadienį startavusi paroda šeštadienį įsisiūbuos smarkiausiai. Įvairūs seminarai, mokymai, treniruotės bei kiti renginiai trijose seminarų salėse ir renginio scenoje prasidėjo dar prieš vidurdienį ir baigsis tik apie 19 val.

Nespėjusieji apsilankyti šeštadienį ką pamatyti bei išgirsti dar ras ir sekmadienį, mat paroda uostamiestyje vyksta visą šį savaitgalį. „Sveikata 2016“ lankytojų lauks nuo 10 iki 17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių