Quantcast

Viešasis tualetas Malūno parke ir vėl uždaras

Malūno parke ir vėl neveikia bendro naudojimo tualetas. Klaipėdiečius piktina, kad jis šioje vietoje dažnai neveikia, o ir kiti viešieji tualetai neretai būna uždaryti arba ilgą laiką remontuojami.

Miesto savivaldybės puslapyje, skiltyje „Pranešk apie problemą mieste“, miestietis piktinasi, kad Malūno parke jau kurį laiką yra problema.

„Parke nuolat neveikia viešasis tualetas. Ar šeimos, ateinančios su vaikais, savo atžalas turi pratinti eiti į krūmus?“ – klausė klaipėdietis.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė teigė, kad problema yra žinoma ir šią savaitę ją ketinama išspręsti.

„Žinome, kad Malūno parke viešasis tualetas šiuo metu neveikia, jis sugedo dar sausio pabaigoje, kai susprogo vandens tiekimo vamzdis. Ieškome ir perkame detales, todėl tualetas sutvarkytas turėtų būti galbūt ir šią savaitę“, – tvirtino I. Kubilienė.

Ji žadėjo, kad kol problemą išspręs, šioje vietoje bus pastatytas biotualetas.

Vedėja aiškino, kad dažnai viešieji tualetai neveikia ne tik dėl techninių avarijų, bet ir dėl neatsakingo žmonių požiūrio.

„Dėl bendro naudojimo tualetų visada yra bėdų, jie apgadinami ir juos tenka tvarkyti iš naujo, pavyzdžiui, K. Donelaičio aikštėje šiuo metu tualetas vėl apgadintas. Būna atvejų, kai žmonės per daug įdeda monetų, tada tualetų durys užsikerta“, – kalbėjo I. Kubilienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neislaikiau

Neislaikiau portretas
Atsiprasau,del techn.kliuciu-pasikau ir nusimyzau prie ieimo i wc.

tai

tai portretas
kame problema, taigi pilna krumu

Kaziux

Kaziux portretas
Pastatėm baseiną, jeigu būsite geri, prileisime vandens. O, dabar mokinkitės plaukti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių