Quantcast

Avarija Klaipėdos rajone: geležinkelio pervažoje susidūrė vilkikas ir šilumvežis

Klaipėdos rajone antradienio rytą įvyko avarija geležinkelio pervažoje. Po avarijos buvo paralyžiuotas eismas, vairuotojui prireikė medikų pagalbos.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnų duomenimis, eismo įvykis fiksuotas prieš aštuonias ryte.

Kiškėnų kaime gautas pranešimas, kad Klaipėdos rajone, Kiškėnų kaimo ribose, geležinkelio pervažoje, susidūrė traukinys ir vilkikas.

Čia esanti geležinkelio pervaža nėra patogi vairuotojams. Regioninį kelią Dovilai–Jakai geležinkelio bėgiai kerta skersai, todėl vairuotojams šiek tiek sudėtinga įvertinti, ar neartėja šilumvežis.

Tačiau ne itin seniai geležinkeliečiai pakabino veidrodžius. Todėl matomumas pagerėjo.

Antradienio rytą dėl avarijos Klaipėdos rajono gyventojams į uostamiestį teko važiuoti ratais, nes eismas buvo uždarytas.

Po smūgio į vilkiką, šilumvežis dar kelis metrus stūmė vilkiką. Laimei, smūgio jėga teko keleivio pusei, tačiau įvykį matę liudininkai pasakojo, kad vilkiko vairuotojas po avarijos jautėsi prastai. 


Šiame straipsnyje: avarija LTKlaipėdos rajonasgeležinkelio pervažavilkikasšilumvežis

NAUJAUSI KOMENTARAI

to furistas

to furistas portretas
1)Daba vilkiką gali vairuoti kiekvienas durnius. 2)Vilkikų vairuotojai 99% žemesnio išprusimo kas atsispindi vairavimo kultūroje. 3) Reiktu išmokt rašyt Lietuviškai, ko vilkikų/bmw vairuotojai irgi nemoka.

Furistas

Furistas portretas
Visų pirma čia yvelta klaida, gi juk čia sunkvežimis su saviverte puspriekabe. Antra reikia turėti pakankamo stažo plius ne taip lengva išsilaikyti kategorijas C ir E. O trečia nekiekvienam piemburniui aiškinti kaip tą fura vairuoti,jeigu pats net sėdėjęs už jos vairo nesi.

reik

reik portretas
Mėlynas garvežys žaliam fone tikrai nesimato. Reik raudonai padažyti
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių