Quantcast

Judrioje Klaipėdos sankryžoje – stipri avarija: taksi automobilis rėžėsi į mikroautobusą

Sudėtingos oro sąlygos – tikras išbandymas vairuotojams. Ypač tiems, kurie pernelyg pasitiki savimi ir nepaiso galimų grėsmių.

Antradienį, apie 13 val. pietinėje miesto pusėje, Smiltelės ir Reikjaviko gatvių sankryžoje taksi rėžėsi į mikroautobusą.

Panašu, kad žmonės eismo įvykio metu nenukentėjo. Vairuotojai policijos nekvietė, užpildė eismo įvykio deklaraciją ir išsiskirstė. Tiesa, taksi automobilis, vargu ar bus remontuojamas.

Gali būti, kad šįkart snygis nekaltas, vienam vairuotojų pritrūko atidumo.

Ši sankryža yra sunkokai įveikiama, ypač, kai reikia išvažiuoti į Smiltelės gatvę. Reikjaviko gatvėje stovintiems automobiliams tenka praleisti pėsčiuosius ir važiuojančius tiesiai.

Klaipėdiečiai juokauja, kad šią vietą vertėtų pašventinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kelio liuditojas

Kelio liuditojas portretas
Gerbebas straipsnio autoriau. Jei šale nebuvai, nematei ivikio tai nerašyk nesąmonių-kad vairuotojai neatydus. O už pezalus tai reikėtų išvis atimti rašytojo teisia. Aš esu vairuotojas su stažu. Padangos praeitų metų naujos. Kėlęs buvo slidus! Ir ne paslaptis pietinė pusė visą laiką prašyčiau valoma......

Šoferis

Šoferis portretas
akivaizdu, reikalingi greicio matuokliai, nes barstymui nebera lešu

Tarybini laike

Tarybini laike portretas
Tavo laikais masinu nebuvo, kiek pamenu prie zardes hebra stumdavo tuos kelis vaziuojancius , gatvej, nes pavaziuot neidavo.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių