Quantcast

Klaipėdoje du neblaivūs vairuotojai į mokyklą vežė vaikus

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje nustatyti du vairuotojai, kurie vaikus į mokyklą vežė būdami neblaivūs – abiem nustatytas lengvas girtumo laipsnis, pranešė policija.

Pirmadienį Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos pareigūnai vykdė priemonę pietinėje uostamiesčio dalyje, per ją tikrino, ar vaikai į ugdymo įstaigas vežami saugiai.

Tikrinant vairuotojus kelių ugdymo įstaigų prieigose, užfiksuota, kad apie 7 val. sustabdyta moteris vairavo neblaivi – jai nustatytas 0,76 prom. neblaivumas.

Dar vienas neblaivus vairuotojas užfiksuotas apie 8 val. – jam nustatytas 0,43 prom. neblaivumas, pranešė Klaipėdos apskrities policija.

Per priemonę taip pat užfiksuota, kad du vairuotojai nepilnamečius vaikus vežė neprisegę saugos diržais.

Visą rugsėjo mėnesį policija eismo saugumui prie mokyklų, darželių, pėsčiųjų perėjose skiria ypač didelį dėmesį – tikrinama ar vaikai automobiliuose vežami saugiai – specialiose kėdutėse, prisegti diržais, ar važiuojantys dviračiais dėvi šalmus, vykdoma sustiprinta vairuotojų blaivumo kontrolė.

Kontroliuojamos ir nepilnamečių susiburti pamėgtos vietos, siekiant užtikrinti viešąją tvarką ir užkardyti nepilnamečių daromus teisės pažeidimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TAIP GYVENTI VERTA

TAIP GYVENTI VERTA portretas
Tai kas čia tokio? Artėjame prie Amerikos. Vat pamenu kaip Sabonienė karta ar dažniau (kartą tai tikrai trooperis ją pagavo) nuvežė vaikučius į mokyklą padauginus...

Romas

Romas portretas
Daug kartų tikrinaus alkotesteriu prieš važiuojant, tai galiu pasakyti, kad vyrui 0,43 tai beveik blaivas, nors kai kurie girtumo požymiai juntami, todėl važiuoti tikrai nerekomenduotina kol bus bent ne daugiau 0,4 Bet moteriškei įpūsti 0,76 ir važiuoti - tai jau turėtų būti gan pavojinga. Juolab, vežti vaikus. Čia jau neatleistina. Dabar autobusu kiek pavažinės.

Andrej Braterskij

Andrej Braterskij portretas
Policija tikrino, o salia stovejo desimtys ukrainieciu furu. Del ju neimanoma pravaziuoti pro silutes plenta. Policija neliecia ukrainieciu furus- o visas kelias uzblokuotas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių