Quantcast

Klaipėdoje į ligoninę pristatyta moteris sužalojo policininkę (papildyta)

Netikėtai sutrikus jaunos merginos sveikatai grėsmė buvo kilusi ne tik jos namiškiams. Nukentėjo ir į pagalbą medikams atvykusi policijos pareigūnė.

Vienoje uostamiesčio gyventojų šeimoje ketvirtadienį po pietų kilo sumaištis. 21-erių mergina staiga ėmė elgtis neadekvačiai, be viso kito ji mėtė daiktus. Taip elgdamasi ji galėjo sužeisti namiškius, todėl šeimos nariai paskambino pagalbos telefonu.

Pasak policijos kriminalinių įvykių suvestinės, įvykis buvo traktuojamas kaip smurtas artimoje aplinkoje.

Į šiuos namus buvo iškviesti ne tik policininkai, bet ir medikai – panašu, kad merginai reikia specializuotos medikų pagalbos.

Policininkai padėjo greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažui ir palydėjo juos į ligoninės padalinį Baltikalnio gatvėje.

Čia merginos elgesys vėl tapo nevaldomas, ją tramdant pareigūnams teko panaudoti jėgą.

Grumtynių metu nukentėjo 26-erių policininkė. Ji gydoma ambulatoriškai. Kokių sužalojimų patyrė policininkė, neskelbiama.

Miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo pareigūnei. Už šiuos veiksmus įstatymas numato viešųjų darbų bausmę, baudą ar net laisvės atėmimą iki trejų metų. Tikėtina, kad šiuo atveju pareigūnę sužeidusi mergina nebus baudžiama, tai priklausys nuo medikų konstatuotos diagnozės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Psichikos sveikatos slaugytoja

Psichikos sveikatos slaugytoja portretas
Aha, psichikos negalią turinti pacientė, įkando policininkei. Apžiūrėjo priėmimo skyriuje, parašytas pareiškimas policijai...darbo metu. O, kada įkanda ten dirbantiems darbuotojams...juk darbo metu ir ramiai, nieko baisaus. Dažnai kaltinamas personalas...nesurado kontakto, nesugebėjo užmegzti kontakto su pacientu ir dažniausiai darbuotojų tokios traumos nefiksuojamos. Tai kaip čia skirstomi žmonės?

Jonas

Jonas portretas
Visi žino, kad psichikos ligoniai nepakaltinami.Nekartą buvo sumuštas darbuotojas.

Anonimas

Anonimas portretas
Toks traktatas apie butini iviki aprasimas, rimtos temos nenagrinėjamos?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių