Quantcast

Klaipėdoje nukentėjo du vyrai: vienas talžytas plaktuku, kitam papurškė ašarinių dujų

Priešpaskutinę spalio dieną nuo brutalių išpuolių nukentėjo du klaipėdiečiai. Vienas užpuolikas, įsiveržęs į namus, talžė buto šeimininką ir jo daiktus plaktuku. Kitas nusikaltėlis apiplėšė žmogų namo laiptinėje, prieš tai papurškęs jam į akis ašarinių dujų.

Antradienį į Klaipėdos pareigūnus kreipėsi 33 metų vyras. Pirminiais duomenimis, šį pirmadienį Klaipėdoje, Mokyklos gatvėje, į jo butą atėjęs nepažįstamas vyras užpuolė jį plaktuku.

Įsibrovėlis sugadino bute esanti turtą ir pavogė piniginę, kurioje buvo apie 390 eurų. Žala – apie 1 140 eurų. Kiek laiko truko smurtavimas tiksliai nurodyti negalėjo ir pats pareiškėjas.

Esą tai galėjo nutikti tarp 10-os ir 13-os val. Policijoje pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Tą pačią dieną apie 18.30 val. Šilutės pl., namo laiptinėje, dar vieną vyrą iš nugaros užpuolė nepažįstamas asmuo.

Užpuolikas kelis kartus papurškė ašarinių dujų, iš kišenių ištraukė mobilų telefoną LG, kuris nukrito ant grindų, bet plėšikas jo nepaėmė, jis pasitenkino pinigine, kurioje buvo asmens dokumentai, mokėjimo kortelė, apie 40 eurų, ir pasišalino.

Nukentėjusysis žalą įvertino apie 50 eurų. Pradėtas tyrimas dėl plėšimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių