Quantcast

Klaipėdoje nužudytas pusamžis vyras

Klaipėdos policijos pareigūnai aiškinasi sekmadienį vakare įvykdytos žmogžudystės aplinkybes. Atrodo, kad išsiaiškinti, kodėl vienas vyras nudūrė kitą, nebus labai sudėtinga.

Sekmadienį apie 18 val. policijos pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos medikai skubėjo į Žvejybos uosto rajoną. Specialiosioms tarnyboms buvo pranešta, kad viename Strėvos gatvės bute galbūt nužudytas žmogus.

Informacija pasitvirtino – nurodytame būste rastas 54 metų vyro lavonas.

Išoriškai apžiūrėję vyrą pareigūnai ir medikai konstatavo, kad jis jau miręs, bet tai įvyko neseniai. Iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad žmogus mirė nuo kelių dūrių peiliu.

Kruvinas konfliktas įvyko 59-erių klaipėdiečio bute. Šis žmogus ir įtariamas kruvinu nusikaltimu.

Įtariamajam po įvykio konstatuotas 3,01 prom. girtumas. Tokios būklės asmuo negalėjo būti apklausiamas, todėl buvo nugabentas į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Tikėtina, kad pirmoji apklausa įvyko pirmadienį, kai vyras prasiblaivė.

Atrodo, kad konflikto metu bute kitų asmenų nebuvo.

Nepatvirtintais duomenimis, nužudytasis buvo benamis.

Kas galėjo sieti šiuos du vyrus, dar bus aiškinamasi. Esama duomenų, kad sekmadienį vakare bute, kur įvykdytas nusikaltimas, buvo girtaujama.

Buto šeimininkas pirmiausiai paskambino giminaičiams. Kokios pagalbos jis tikėjosi, sunku suprasti. Įtariamojo giminės apie galimą žmogžudystę pranešė pagalbos centro operatoriams.

Jeigu nepaaiškės jokių kitų aplinkybių, kaltininku pripažintam asmeniui gali grėsti įkalinimas nuo septynerių iki 15 metų.


Šiame straipsnyje: nužudymasnužudytas vyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Jie buvo geriausi draugai nuo vaikystės,ir buvo ne benamis turėjo seserį,mama,ir draugę...

Anonimas

Anonimas portretas
Ka reiskia kviesti nepazystamus i namus. Abu prisigere ir neprisimena.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių