Quantcast

Nuo policininkų spruko paspirtuku, bet pametė įkalčius

Naktį pagrindinėje miesto gatvėje paspirtuku važiavęs ir įtarimų pareigūnams sukėlęs vaikinas sugebėjo pasprukti nuo policininkų, bet pakeliui pametė įkalčius.

Vakar apie 1 val. Herkaus Manto gatve tarnybiniu automobiliu važiavę pareigūnai pastebėjo paspirtuku važiuojantį jaunuolį. Nežinia, kokiais savo veiksmais jis sukėlė policininkams įtarimų, kad pareigūnai nusprendė patikrinti, ką šis asmuo vežasi.

Supratęs, kad gresia nemalonumai, vaikinas padidino greitį ir nurūko Atgimimo aikštės link. Čia jis pametė paspirtuką, numetė kuprinę ir pabėgo.

Policininkai apžiūrėjo, kas yra kuprinėje, ir rado stiklainį su aitriai dvokiančia augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai gali būti kanapės, o jos yra narkotinės medžiagos. Kiek jų buvo stiklainyje, nepranešama.

Įtariamasis spėjo pasprukti, iš rastų daiktų jo asmenybės nustatyti nepavyko.

Miesto policijos komisariate pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Policininkai dažnai tikina, kad kvaišalų vartotojai patys išsiduoda turintys kažką draudžiamo. Dažniausiai jie nutveriami gilią naktį.

Gali būti, kad policininkai tikrina visus jaunus žmones, vaikštančius po miestą ar sėdinčius automobiliuose itin vėliu paros metu.

Kartais policininkai patikrina įtarimų sukėlusių asmenų kišenes ir vidurdienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tikrai "įdomu"

tikrai  "įdomu" portretas
ar čia yra apie ką rašyti ??? Policija naktimis labai" gerai " dirba , bet tariamų nusikaltėlių neranda. Pabėgo...

Anonimas

Anonimas portretas
mačiau važiuojant paspirtuku tokių kurie net už vairo nesilaiko o kankuose telefonas kuriuo tur būt žaidžia ir greitis geras,yra erelių tik nesupranta kad snukis gali likt ant asfalto jo chirurgai neskus nuo jo.

Pilietis

Pilietis portretas
Kokie dar ikalciai jei asmenybes negali nustatyt... reiskias beseiminiskis turtas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių