Quantcast

Patiklumo kaina – beveik 10 tūkst. eurų iš Klaipėdos rajono gyventojo sąskaitos

Į aferistų pinkles patekę gyventojai praranda tūkstančius eurų. Vienas Klaipėdos rajono gyventojas apsižiūrėjo, kad iš jo sąskaitos dingo beveik 10 tūkst. eurų.

Trečiadienį policijai pareiškimą parašęs vyras tikino, kad tą dieną 10.11 val. jis sulaukė rusiškai kalbančios moters skambučio. Moteris prisistatė esanti banko darbuotoja.

Pokalbio metu moteris sugebėjo išvilioti iš žmogaus elektroninės bankininkystės prisijungimo kodus ir asmens kodą.

Po kiek laiko pareiškėjas pastebėjo, kad iš jo banko sąskaitos per 4 kartus į kitą sąskaitą buvo pervesti 9 860 eurų. Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Skuodo policija taip pat ieško svetimus pinigus nugvelbusios moters.

Trečiadienį į policiją kreipėsi 1939 m. gimusi moteris, kuri pranešė, kad apie 12 val. į namus Vaižganto gatvėje atėjo moteris ir prisistatė socialine darbuotoja. Moteriai išėjus, pareiškėja pasigedo vaistų dėžutės, kurioje buvo 3 tūkst. eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

O štai vieną šilutiškę apmovė internetu prekes siūlę veikėjai. 1993 m. gimusi moteris per Jonines socialiniame tinkle rado skelbimą apie parduodamus elektrinius paspirtukus ir sutartą sumą pervedė į pardavėjo sąskaitą, tačiau prekių negavo. Šilutiškė patyrė 200 eurų nuostolį. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Man

Man portretas
O man neina suprasti, ar idiotų skaičius baigtinis, ar begalinis?

kodėl

kodėl portretas
NEINA SUPRASTI AR TŲ TELEFONŲ NIEKAS NEBLOKUOJA, NA TAIP NUMERĮ GAUTI BE PROBLEMŲ. Skambino ir žmonai greit perkandom sistemą, informavom 112. Taip ir nežinom ar blokavo, ar sekė kas kur jie yra iš kur skambina ta moteris. Tai mobilaus vietą nustatyti galima.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių