Quantcast

Po Stintų šventės – manevrai atbulomis

Palangoje vykstanti Stintų šventė sutraukė daugybę žmonių. Policijos pareigūnai, aktyviai rengę reidus visą sekmadienį, tokių manevrų, kurių griebėsi vienas vairuotojas, dar buvo nematę.

Palangoje vairuotojų blaivumą tikrinę policijos pareigūnai sekmadienį išvydo žiedinėje sankryžoje įtartinai manevruojantį automobilį.

Paaiškėjo, kad „Opel“ automobiliu iš Palangos važiavęs pilietis, išvydęs pareigūnus, griebėsi gudrybės.

Vyras, judėdamas žiedu, įsijungė avarinius žibintus ir mėgino važiuoti atbulas.

Tačiau pareigūnai mikliai sučiupo veikėją. Patikrinus jo blaivumą, paaiškėjo, kad vyras yra stipriai apgirtęs. Jam nustatytas 2,51 prom. girtumas.

Kita istorija nutiko dar paryčiais, Kūlupėnų žiedinėje sankryžoje.

Automobilio „Opel Zafira“ vairuotojas naktį užstrigo pusnyje. Vairuotojas, pasiruošė vilktį ir ėmė laukti, kol kas nors važiuos pro šalį.

Tačiau kelyje pasirodė policijos ekipažas. Paaiškėjo, kad nelaimėlis taip pat buvo girtas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egidijus-Algiui

Egidijus-Algiui portretas
Na, Latvijos valdžia su tavim nesutiktų, Algeli, jei yra tokių kurie išgėrę vistiek sėdasi už vairo žinodami, kad sukelia pavojų gyvybei ne tik savo, bet ir kitų, tai kam tokiam automobilis, jis labiau gali praverst kovojančiai už išlikimą prieš rusonacistus ukrainiečiių tautai, kariai kažkiek labiau pritaikytus tuos automobilius frontui panaudos žymiai naudingiau, nei tie bambaliniai idiotai Lietuvoj.

Algis

Algis portretas
Čia kad išsiųsti į Ukrainą truputį perlenkiai

Aš portretas
Daugelis tikina, kad baudos už neleistinus manevrus kelyje yra neveiksmingos. Iš tiesų taip ir yra , nes galima jų nemokėti. Kažkas tuo yra stipriai suinteresuotas. Pamėginkit už komunalinius nemokėti kokį mėnesį kitą, tai anstoliai, kaip alkani pitbuliai duris užgus. O dabar? Važiuoja girti greitkeliuose, laužo kitų gyvenimus, žaloja žmones ir nieko. Nėra kam baudų išieškoti, jos neveikia ir panašiai. O ir radijo stotys, pataikaudamos menkstančiam klausytojų srautui, dar mielai pranešinėja, kur policija rengia reidus. Jei taip ir toliau, tai kelių gaidelių ir girtų už vairo tik didės.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių